SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

10 ani de Hannah Montana! Ce mesaj a transmis Miley Cyrus

26 martie, 2016 Autor: Doina Calcea Sursa: utv.ro

DIVERSEAu trecut zece ani de la debutul serialului pentru copii produs de Disney,Hannah Montana. Deşi a rulat doar patru sezoane, a lăsat o amprentă asupra unei generaţii întregi. Au fost cinci soundtrack-uri de succes, un film de box-office şi o mulţime de premii la Teen Choice Awards. De asemnea, serialul a transformat-o pe Miley Cyrus într-un superstar.

Cântăreaţa a scris o postare în care a mulţumit întregii echipe Hannah Montana. Artista a spus că nimeni nu ştia ce se întâmplă în culise, însă pentru ea şi colegii săi a fost o altă realitate.

Cu toate că sunt deconectată momentan cu ceea ce eram atunci, voi fi mereu recunoscătoare pentru oportunitatea şi platforma care mi-a fost oferită. Sunt unde sunt datorită fanilor loiali şi le mulţumesc lor pentru asta şi celor care mă susţin acum. Cu toate ca Hannah Montana nu mai este, va ocupa mereu un loc special în inima mea! Aşa că hai să sărbătorim şi să ne îmbătăm în ultimul hal în cinstea Hannei”, a scris artista.

Hannah Montana este un serial de televiziune american, nominalizat la Premiile Emmy. Serialul a debutat în 24 martie 2006, la postul de televiziune Disney Channel.

Comentarii