SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

10 cei mai bogați actori din lume

21 aprilie, 2015 Autor: Cristina Movilă


Sunt faimoși, talentați, adorați de întreg mapamondul și fac bani pe bandă rulantă. Fie că  se bucură  de onorariile frumușele de pe urma rolurilor jucate în pelicule de succes, sau,  au afaceri private, iată-i pe 10 cei mai bogați actori ai lumii.

 

  1. Salman Khan – 49 de ani – avere estimată la 200 de milioane de dolari

Actorul face senzație în India, cu rolurile sale și este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Bollywood. A jucat în nu mai puțin de 80 de filme indiene, a primit titlul de ”Cel mai frumos bărbat din India”, iar în 2004 a ocupat locul 7 în topul celor mai frumoși bărbați din lume. Salman Khan este pasionat de motociclete și deține 6 modele, printre care 2 Audi și 2 Suzuki. De asemenea, numele lui este legat cu mai multe asociații de binefacere. Are propria fundație, Being Human: Salman Khan Foundation, iar prin intermediul casei de film, Being Human Productions, donează toate încasările spre fundație.

  1. Will Smith – 46 de ani – avere estimată la 215 milioane de dolari

Este un actor desăvârșit, care poate interpreta, cu ușurință, atât roluri de comedie, cât și roluri complexe, de dramă. Rolurile care l-au făcut celebru sunt cele din Bad Boys, I,Robot, The Independence Day sau Man in Black. Actorul a câștigat trei premii Grammy și a primit două nominalizări la Oscar pentru rolurile din filmele Ali și Pursuit of Happyness. Will Smith are o locuință luxoasă în Malibu (California), denumită The Calabasas. Proprietatea valorează 20 de milioane de dolari și are un teren de tenis, baschet, volei, o piscină, un lac privat și sală de fitness impresionantă.

  1. Leonardo DiCaprio – 40 de ani – avere estimată la 215 milioane de dolari

La numai 38 de ani, actorul are o avere impresionantă. Este lăudat de toți regizorii cu care a lucrat și se spune despre el că este unul dintre cei mai versatili actori din lume. A ajuns atât de dorit de regizori, încât, toți îl plătesc de la început, cu un onorariu substanțial. Leonardo DiCaprio locuiește într-o vilă din Malibu (California), estimată la 23 de milioane de dolari. Proprietatea este una dintre cele trei pe care DiCaprio le are pe plaja din Malibu.

  1. Sylvester Stallone – 68 de ani – avere estimată la 275 de milioane de dolari

Francizele de succes Rocky și  Rambo, sunt cele care i-au adus actorului celebritatea internațională. Stallone nu este doar un actor de succes, dar și un scenarist și regizor pe măsură. Actorul are o vilă în valoare de 10 milioane de dolari în California și încă o proprietate, mai mică, în valoare de 5 milioane de dolari, pe malul unui lac.

  1. Keanu Reeves – 50 de ani – avere estimată la 375 de milioane de dolari

Actorul are o carieră de 28 de ani în lumea filmului și este cel care i-a dat viață personajului Neo Anderson, din Matrix. Un alt rol, la fel de important, este cel din Speed, unde a jucat alături de Sandra Bullock. Actorul are patru autoturisme, printre care un Porsche și o motocicletă Harley Davidson.

  1. Tom Hanks – 58 de ani – avere estimată la 390 de milioane de dolari

Thomas Jeffery Hanks este un actor, scenarist, regizor și producător american. Iubește cinematografia și știe să exceleze atât în fața camerei de filmat, cât și în spatele ei. A câștigat două premii Oscar, în doi ani consecutivi, pentru rolurile din filmele Philadelphia și Forest Gump. S-a făcut remarcat și în filmele Apollo 13, Cast Away, The Da Vinci Code, Catch Me If You Can, You’ve Got Mail.

Este cunoscut pentru donațiile făcute democraților în timpul alegerilor din SUA, și este un susținător al căsătoriilor între persoanele de același sex.

  1. Johnny Depp – 51 de ani – avere estimată la 450 de milioane de dolari

S-a făcut remarcat după rolul din producția TV, 21 Jump Street, iar celebritatea internațională a obținut-o datorită rolului din Edward Scissorhands. Au urmat producțiile celebre precum Pirates of the Caribbean, Sleepy Hollow, Charlie and the Chocolate Factory, The Tourist, Public Enemies. Johnny Depp are trei case: Somerset Mansion, West Hollywood Mansion și Plan-de-la-Villa (situată în Franța).

  1. Tom Cruise – 52 de ani – avere estimată la 500 de milioane de dolari

Nominalizat la trei premii Oscar, Tom Cruise și-a făcut averea în urma rolurilor de mare succes, dar și de pe urma carierei de producător. Franciza Misiune Imposibilă este “copilul” propriei sale companii de producție și este una dintre cele mai profitabile din istoria cinematografică. Cruise are o proprietate în valoare de 35 de milioane de dolari, în Beverly Hills, California.

  1. Shah Rukh Khan – 49 de ani – avere estimată la 620 de milioane de dolari

Considerat cel mai mare star de la Bollywood, „Tom Cruise al Indiei”, aşa cum a fost numit de presă, actorul a debutat în televiziune în anul 1992, iar de atunci a avut o ascensiune fulminantă. Se trage dintr-o familie modestă, iar averea colosală pe care actorul indian a reușit să o strângă se datorează, în parte, celor 75 de filme indiene în care a jucat până acum și a celor 2 companii de producție, la care actorul este co-președinte. Are una dintre cele mai uimitoare case din India, numită Mannat și una în Dubai. Actorul mai are șase autoturisme, printre care un Audi, două BMW și un Rolls Royce. De asemenea este cunoscut pentru donațiile sale substanțiale. Khan face parte din comitetul fundației Make a wish – care îndeplinește dorințele copiilor diagnosticați cu boli foarte grave. Eforturile sale de a îmbunătăți sănătatea și nivelul de educație al copiilor săraci i-a adus premiul UNESCO, Pyramide con marni.

  1. Jerry Seinfeld60 de ani – avere estimată la 820 de milioane de dolari

Este unul din cei mai faimoși actori de comedie din lume, dar și cel cu cea mai mare avere. Deși binecunoscutul său serial, ce îi poartă numele, Seinfeld, a ajuns la final în 1998, starul show-ului continuă să încaseze bani frumoși și în prezent din drepturile de difuzare.

Comentarii