SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

10 curiozități despre Kate Moss

16 ianuarie, 2015 Autor: Doina Calcea


Katherine Ann "Kate" Moss  este una dintre cele mai recunoscute şi cele mai bine plătite fotomodele britanice de la începutul anilor ’90, iar astăzi împlinește 41 de ani. 

 

  1. A fost descoperită în 1988 la aeroportul John F. Kennedy din New York de Sarah Doukas, fondatoarea agenției Storm Model Management
  2. La numai 14 ani, Kate a semnat cu trei agenţii de modeling diferite: Women din New York, Marilyn din Milano şi Storm din Londra.
  3. Primul ei loc de muncă, ca model, a fost o apariţie topless pe coperta revistei britanice “The Face”.
  4. Ea a mai pozat şi pentru ”Allure” şi ”Harper’s Bazaar” în U.S., ”Arena”, ”Elle” şi ”The Face” în UK; dar şi în ediţiile americane, britanice, australiene, italiene şi braziliene a revistei Vogue.
  5. Kate Moss a devenit imaginea lui Calvin Klein, apărând în reclame pentru parfumurile Obsession, CK Be şi CK One, dar şi pentru Burberry, Cerruti 1881, Dolce & Gabbana, Versace, L’Oreal, Yves Saint Laurent, Mango, Chanel, Rimmel.
  6. A avut o relaţie romantică timp de patru ani cu Johnny Depp, motiv pentru care a devenit atât de cunoscută.
  7. S-a întâlnit cu fotograful lui Calvin Klein, Mario Sorrenti, devenind una dintre cele mai controversate modele din anii 90.
  8. Pe data de 29 septembrie 2002, Kate a născut o fetiță pe nume Lila Grace, al cărui tată este Jefferson Hack.
  9. În timpul sarcinii, ea a pozat nud pentru un portret ”Naked Portrait 2002,” care s-a vândut pentru aproximativ 6.5 milioane de dolari la casa de licitaţii Christie’s
  10. Pe 1 iulie 2011 s-a căsătorit cu Jamie Hince, chitaristul formației The Kills.

Comentarii