SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

8 filme cu Uma Thurman

29 aprilie, 2015 Autor: Doina Calcea


Uma Thurman s-a născut acum 45 de ani în Boston, Massachusetts, SUA. La vârsta de 15 ani, a părăsit băncile școlii pentru a deveni o stea de cinema. Ea este cel mai bine cunoscută pentru apariția în filmele lui Quentin Tarantino și mai ales în celebrul film "Kill Bill" Vol.1, 2 și 3.
 • The Accidental Husband (2008)
  Emma Lloyd şi-a construit o carieră în consilierea de cuplu. Are un talk-show radiofonic, o carte în curs de apariţie şi o relaţie adorabilă cu logodnicul ei, Richard, modelul ideal de soţ, pe care Emma îl căuta. Dar eroina află că în urma unei încurcături, este deja căsătorită legal cu un bărbat, pe care nu l-a cunoscut în viaţa ei, iar planurile îi sunt date peste cap.
 • Batman & Robin (1997)
  Experimentele criogenice ale doctorului Victor Fries de a-și menține soția în viață, iau o întorsătură proastă, transformându-l într-un geniu malefic, supranumit Mr. Freeze, care este forțat să își mențină temperatura corpului sub 0 grade pentru a rămâne în viață. Acesta intenționează să înghete tot orașul, pentru a-și crea un mediu pentru supraviețuire.
 • Motherhood (2009)
  Eliza Welsh e o mamă „aproape” singură, pentru că e convinsă că soțul habar nu are prin ce trece ea și nici nu-l interesează. Ea încearcă să organizeze o petrecere pentru fiica ei. Cu doar două zile înainte de marele eveniment, lucrurile o iau razna.
 • Hysterical Blindness (2002)
  Debby și Beth sunt două femei necăsătorite. În plus, Beth este și mamă. Ambele caută dragostea, activitatea lor preferată fiind să-și petreacă serile într-un bar.
 • Prime (2005)
  La cei 37 de ani ai săi, Rafi, aflată în plin proces de recuperare după un divort dureros, îl cunoaște pe David, un tânăr pictor de 23 de ani, de care se îndrăgostește nebunește. Ceea ce nu știe Rafi este că David este fiul psihiatrului ei, Lisa Metzger. La sedințele cu aceasta, Rafi povestește întâlnirile cu David, inclusiv cu amanunte picante.
 • Kill Bill: Vol. 1 (2003)
  Filmul începe cu un masacru, petrecut în cadrul unei repetiții pentru nuntă. Mireasa scapă cu viața, deși este împușcată în cap. Ea este o fostă parteneră a capului ucigașilor, cunoscut sub numele de Bill. Filmul urmărește răzbunarea acesteia dupa cei 4 ani petrecuți în comă.
 • Nymphomaniac: Vol. I (2013)
  Joe, o femeie ce are acum 50 de ani şi s-a autodiagnosticat drept nimfomană, îşi spune povestea sexualităţii ei, de la naştere şi până în prezent, într-un amestec de porniri animalice şi poezie. Uma are un rol epizodic, dar foarte important, fiind nominalizată la câteva premii.
 • Pulp Fiction (1994)
  Capodopera lui Tarantino e structurată în 4 povestiri violente, care includ isprăvile a 2 ucigași plătiți, interpretați de Travolta și S.L. Jackson, a șefului mafiot, a soției șefului mafiot, a unui boxer și a multor alte personaje interesante, a caror destine se intersectează. Filmul nu este redat în ordine cronologică, așa că trebuie o atenție specială din partea spectatorului pentru a încerca să-i înțeleagă toate dedesubturile.

Comentarii