SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

10 filme, marca Charlize Theron

10 aprilie, 2015 Autor: Doina Calcea


Iată 10 filme cu Charlize Theron, care merită văzute.

10. The Devil’s Advocate

Filmul are în distribuție pe Al Pacino, Keanu Reeves și Charlize Theron. Keanu joacă rolul lui Kevin Lomax, un avocat incredibil de bun și soțul frumoasei Mary Ann (Charlize Teron). Kevin primește o ofertă de la o firma foarte importantă de avocatură din Manhattan, iar John Milton (Al Pacino), șeful său, îi oferă foarte mulți bani și un apartament luxos în centru.

9. The Cider House Rules

Filmul prezintă viața lui Homer, un orfan care, nefiind adoptat, devine protejatul doctorului Larch. Homer, însă, își dorea o altă viață în afara orfelinatului. Ocazia se ivește atunci când Wally vine împreună cu Candy pentru un avort. Homer pleacă să își trăiască viața alături de ei într-o fermă cu plantație de meri, însă Wally este luat în armată. Astfel Homer și Candy rămân singuri să experimenteze viața și dragostea.

8. Sweet November

Nelson este un workaholic, iar Sara este o idealistă, care în fiecare lună își alege un bărbat căruia îi propune să trăiască în lumea ei. Dar nu mai mult de o luna, asta este pactul. Când cei doi se cunosc, viețile lor se transforma radical și, deși nu ar trebui, se îndrăgostesc.

7. Trapped

Joe Hickey (Kevin Bacon), împreună cu nevasta lui, Cheryl (Courtney Love) și vărul lui, Marvin, fac bani din răpirea copiilor cu părinți bogați. Noua lor țintă este familia Jennings.

6. The Italian Job

Estella (Charlize Theron) este o tipă foarte frumoasă și foarte bună în spartul seifurilor, care se alătură lui Charlie și celorlalți în căutarea trădătorului. Planul lor va duce la unul din cele mai mari ambuteiaje din istoria orașului Los Angeles. Remake al filmului englez cu același nume, filmat de către Peter Collinson în 1969.

5. Monster

Aflată în pragul sinuciderii, Aileen intră într-un bar din Florida, unde o întâlnește pe Selby Wall (Christina Ricci), o tânără pe care părinții au trimis-o să locuiască împreună cu o mătușă, pentru a o ține departe de tentațiile homosexualității. Aileen se îndragostește repede, dar nefiind în stare să-și găsească o slujbă normală și încercând să-și păstreze relația cu Selby, continuă să se prostitueze. Charlize Theron face un rol de excepție, inspirat de povestea adevărată a prostituatei Aileen Wuornos, vinovată de uciderea a șase bărbați.

4. In the Valley of Elah

Un anchetator militar, ieșit la pensie, lucrează împreună cu un detectiv, pentru a descoperi adevărul din spatele dispariției fiului său după întoarcerea acestuia din Irak.

3. Hancock

Povestea unui super erou atipic, care rezolvă probleme și salvează vieți, dar lasă în urma sa un dezastru. Hancock salvează viața agentului lui de PR, iar acesta îi face cunoștință cu familia sa. Soția agentului, pare să îl cunoască deja.

2. Prometheus

Doi oameni de știință, Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) și Charlie Holloway (Logan Marshall-Green), pleacă în căutare de răspunsuri. Nava Prometheus îi duce pe cercetători la sistemul planetar. În afară cercetătorilor, pe navă mai sunt un android jucat de Michael Fassbender, o corporatistă jucată de Charlize Theron. Filmul este un prequel la celebrul ”Alien”.

1. Snow White and the Huntsman

Alba ca Zăpada nu mai este deloc un personaj fragil. Regina cea Rea este jucată de Charlize. Filmul merită văzut doar pentru reprezentația lui Charlize și pentru frumosul Chris Hemsworth, Stewart face un rol slab și nu este potrivită pentru rolul de Alba ca Zăpada.

Comentarii