SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

10 lucruri despre Adele

5 mai, 2015 Autor: Cristina Movilă


Știți care sunt momentele de creație ale lui Adele? Sau cine este faimosul politician care i-a trimis o scrisoare de mulțumire? Răspunsurile la aceste întrebări, dar și alte lucruri curioase le aflați din articol. Azi, cinci mai, una dintre cele mai influiente femei din lume a împlinit 27 de ani.
  1. Numele de buletin al lui Adele este Adele Laurie Blue Adkins, dar preferă să i se spună doar, Adele.
  2. Adele a atins un record impresionant, devenind prima artistă după Beatles (1964) cu două piese şi două albume în UK Top Five.
  3. Majoritatea cântecelor de pe albumul „21” sunt inspirate dintr-o despărțire care i-a provocat multă suferință. „M-a transformat într-o persoană adultă și m-a așezat pe drumul pe care merg acum”, a declarat cântăreața britanică.
  4. În 2011, Adele a fost supusă unei intervenții chirurgicale la gât, iar medicii i-au recomandat să nu mai fumeze. „Fumatul este lucrul pe care-l ador cel mai mult pe lumea asta”, le-a răspuns artista.
  1. Artista are un câine dachshund, pe care l-a botezat Louis Armstrong.
  1. Adele a explicat într-un interviu pentru Spin Magazine că diferența de sunet între „19” și „21” se datorează șoferului autobuzului cu care merge în turnee. Cântăreața a spus că în perioada în care a susținut concerte în America de Sud, șoferul ei obișnuia să asculte piese compuse și produse în Nashville, orașul considerat capitala muzicii country.
  2. Artista este cea mai creativă în momentele în care este beată. „O „limbă beată” este una onestă”, este de părere Adele.
  3. Adele a primit o scrisoare de mulțumire din partea unui fan care s-a dovedit a fi chiar Gordon Brown, fostul premier al Marii Britanii. Politicianul i-a spus acesteia că „în ciuda problemelor economice ale țării, este luminița de la capătul tunelului”.
  1. Faimoasa piesă ”Someone Like You” este dedicată unui bărbat de 30 de ani. Adele s-a întâlnit cu acesta când avea 18 ani și credea că se va căsători cu el.
  2. Adele este prima femeie din istoria ”Billboard Hot 100” care a avut 3 piese în Top 10 în același timp și prima artistă care a avut 2 albumuri în Top 5 al ”Billboard 200”.

Comentarii