SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

10 Mașini EXCLUSIVE pe care ai vrea să le conduci la vară – (FOTO)

20 februarie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: auto9am.ro Foto: google.com
slide_302499_58973

AUTOȘtim... Drumurile din Republica Moldova nu sunt cele mai bune pentru low-rideri și cu toți preferăm să ne uităm la o gardă la sol cât mai mare atunci când ne achiziționăm o mașina. Ce facem însă când vine căldura și marea ne cheamă parcă la o escapadă pe autostrăzile din Europa? Plecăm! Sau cel puțin asta am vrea să facem. Oricum ar fi, noi vă prezentăm cele mai bune 10 mașini exclusive decapotabile cu care ați face senzație oriunde ați apărea cu ele. Ce-i drept, am vrea și noi una la test-drive. Vă avertizăm: urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

 Locul 1. Lamborghini Aventador SV Roadster (Gloriosul)

 

Locul 1. Lamborghini Aventador SV Roadster (Gloriosul)

 

SuperVeloce nu e vre-o glumă sau o etichetă aruncată pur și simplu pe mașină. Avem aici o bestie în toată regula, care la apăsarea accelerației sperie până și leii din savană. Un motor de 6,5 litri V12 care scoate 740 de CP îți va lipi capul de tetieră și-ți va trânti un zâmbet permanent pe față.

 

Locul 2. Porsche Carrera GT

 

Locul 2. Porsche Carrera GT

 

Dacă îți place ingineria germană, precizia și o tablă sănătoasă cu tehnologie care te va ține oricât de mult poate în siguranță, atunci poate ți-ar plăcea un Porsche. 5,7 litri V10 și 600 de cai putere pentru a-ți colora fiecare răsărit și apus cu un zâmbet german care să-ți reamintească că trebuie să fii și serios atunci când te distrezi.

 

Locul 3. Ferrari La Ferrari Aperta

 

Locul 3. Ferrari La Ferrari...

 

Dragoste la prima vedere. De la 0 km/h la 200 în 7 secunde. Restul sunt detalii care nu contează.

 

Locul 4. McLaren 675LT Spider

 

Locul 4. McLaren 675LT Spider

 

S-ar putea să începi să bei ceai și să vorbești cu accent britanic, dar măcar vei fi fericit.

 

Locul 5. Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

 

Locul 5. Bugatti Veyron Grand...

 

Toată lumea știe despre ce e vorba atunci când vorbim de Bugatti sau, cel puțin, încearcă să-și imagineze. Pe lângă faptul că este extrem de rapidă pe distane mari și are 1200 de cai putere, acum e și decapotabilă. Dai peste 1,3 milioane de euro, dar nu va mai trebui să mergi niciodata la frizer.

 

Locul 6. Lamborghini Veneno Roadster

 

Locul 6. Lamborghini Veneno...

 

Tot timpul am crezut că Lamborghini, Ferrari și Alfa Romeo ne reprezintă pe noi, latinii. Zăpăciți, dar aprigi și cu chef de distracție în cele mai rele momente. Așa că eu i-aș fi dat locul 1 acestui monstru de 740 de CP V12, care din păcate ocupă doar locul 6.

 

Locul 7. Mercedes CLK GTR Roadster

 

Locul 7. Mercedes CLK GTR...

 

Sincer, nu știu cine ar vrea o mașină care costă 1,2 milioane de euro și arată așa. Cert e că există doar 6, iar una a fost special făcută la comandă cu volan pe dreapta pentru sultanul Bruneiului.

 

Locul 8. Pagani Zonda Cinque Roadster

 

Locul 8. Pagani Zonda Cinque...

 

670 de CP dintr-un motor de 7,3 litri V12. Doar 5 au fost făcute, așa că șansele sunt mici ca tu sau eu să punem vreodată mâna pe așa ceva.

 

Locul 9. Ariel Atom sau orice de la Ariel

 

Locul 9. Ariel Atom sau orice...

 

Nu sunt de acord că mașinile produse de Ariel reprezintă etichetă de super-mașină. La urma urmei, e un exoschelet care are atașat un motor și un parbriz, iar în rest ești bătut de vânt, ploaie, zăpadă (dacă ai curaj să ieși iarna) și mai seamănă și cu un Buggy din ăla de plajă. Nu sunt fan al acestei mașini, clar. Dar poate voi sunteți și v-ar interesa să vă plimbați cu o astfel de idee îndrazneață.

 

Locul 10. Koenigsegg Regera (hibrid!!!)

 

Locul 10. Koenigsegg Regera...

 

1479 de cai putere, motor de 5.000 de cm3 V8 și… fără cutie de viteze.
Koenigsegg Regera produce din motorul de 5 litri 1160 de CP și restul de 319 sunt adăugați de motorul electric.

 

Fondatorul acestei companii n-a vrut să mai existe întârzieri în preluarea puterii, ci și-a dorit o expunere instantă a capacității mașinii, la fel cum se întâmplă într-o mașină complet electrică, gen Tesla. Așa că a eliminat complet cutia de viteze. Și a scăpat și de greutatea unei cutii de viteze, făcând mașina foarte ușoară, raportul putere-greutate fiind aproape 1:1.
Da, e decapotabilă. Tot ce rămâne e să-ți faci griji pentru roțile din spate. Și grija ar fi destul de mare, având în vedere că setul de roți costă cât un Duster complet echipat.The point is, curriculum vitae is actually the very first impression that is made https://order-essay-online.net on the employer

Comentarii