SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

10 reguli de frumusețe de la dermatologul lui Jennifer Lopez

7 august, 2015 Autor: Ana Creascov


Harold Lancer, dermatolog-cosmetolog, a căpătat încrederea mai multor celebrități, precum Jennifer Lopez, Beyonce, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Michelle Williams și încă multe altele. Și pentru că divele, al căror ten este îngrijit de el, arată ireproșabil, am hotărât să vedem ce sfaturi le dă acesta.

1. Acţionează în 60 de secunde

Aplică soluția hidratantă imediat după ce-ți speli fața. În decursul de 60 de secunde, stratul de apă rămas pe față se absoarbe, iar pielea începe să se usuce.

2. Nu consumați alcool înainte de epilare

Oricât de ciudat ar suna, acest sfat a fost testat pe durata mai multor ani. Dacă veți bea un pahar cu vin sau un cocktail înainte de a merge la salon, procesul va fi mult mai dureros și neplăcut.

3. Umeziți-vă părul înainte de a sări în apă

Înainte de a sări în piscină sau de a fă scufunda în mare umeziți-vă părul cu apă plată. Scalpul și stratul exterior al firelor de păr se vor îmbiba cu apă și astfel nu va permite clorului și sării să mai pătrundă în ele.

4. Smântâna este mult mai eficientă decât orice altă cremă, după bronz

Smântâna este suficient de grasă pentru a înmuia pielea, iar componentele lactate o răcoresc și o calmează, fără nicio alergie. Ungeți corpul cu smântână, țineți-o 20-30 de minute, apoi clătiți-vă ușor, chiar și cu apă rece. Apropo, această metodă a preluat-o de la ruși, a recunoscut dermatologul.

5. Spălați-vă pe față cu șampon antimătreață

Nu întotdeauna, evident, însă în cazul în care v-ați ales cu alergie și nu aveți la îndemână o soluție specială, puteți folosi anume acest tip de șampon. El conține piritionă de zinc, substanța care ajută la refacerea scalpului care mai e și o soluție anti-inflamatoare excelentă.

6. Rădeți-vă pe pielea uscată

Cu siguranță vă păstrați lama de ras în cabina de duș, iar când vă radeți, o faceți sub jetul de apă, ceea ce nu este recomandabil. Cel mai bine e să vă radeți pe pielea uscată, apoi să aplicați o cremă hidratantă. Astfel veți evita eventualele alergii.

7. Nu folosiți fondurile de ten cu factorul SPF

Nu are niciun sens să vă acoperiți fața cu astfel de fond de ten ziua. Acestea au textura mai densă, ceea ce încarcă foarte mult pielea. Variantele ideale sunt BB-cream-urile sau CC-cream-urile: și acoperă bine, și îngrijesc tenul, și îl hidratează.

8. Cumpărați ulei de cocos

Acesta este cea mai bună cremă de corp, cea mai bună mască pentru față și cel mai bun îngrijitor de păr.

9. Țineți o zi de „post”!

Aici nu ne referim la zilele în care nu mâncăm carne sau lactate, ci la zilele când lăsăm tenul feței să respire. Măcar o zi în săptămână e bine să nu folosim niciun fel de soluții de machiaj. O zi în care oferiți tenului doar hidratare, protecție și nutriție.

10. Folosiți apa ce are temperatura camerei

Spălați-vă pe față, faceți duș și beți apa un pic dezmorțită (nu caldă, dar nici rece). Da, la început o să vă fie frig, dar mai târziu corpul vă va mulțumi!

Comentarii