SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

10 semne care trădează faptul că el te iubeşte

20 aprilie, 2016 Autor: Gabriela Grițco Sursa: Divahair.ro Foto: VAquino

DIVERSEBărbaţii nu îşi exprimă cu uşurinţă sentimentele, motiv pentru care trebuie să descifrezi singură dacă cel pe care îl placi simte şi el ceva pentru tine. De asemenea, pentru a afla dacă vreunul dintre bărbaţii din jurul tău este îndrăgostit de tine în secret, te poţi orienta după aceste semne. Aşadar, iată 10 semne că te iubeşte în secret, notează realitatea.net.

1. Este protector cu tine
Atunci când eşti cu el, îţi acordă multă atenţie, fiind gata să îţi ofere tot ajutorul lui şi să te protejeze de orice.

2. Te priveşte cu afecţiune
Te priveşte drăgăstos, apoi se uită brusc, ruşinat, în altă parte. Aceasta înseamnă că simte ceva pentru tine. Nu degeaba se spune că ochii sunt oglinda sufletului.
3. Te ascultă cu interes
Doar bărbaţii care iubesc sincer au răbdare să asculte supărările femeilor. Deci atunci când îţi soarbe fiecare cuvânt şi îţi mângâie chipul cu privirea lui, nu mai ai nevoie de nicio altă dovadă. Este evident că este îndrăgostit de tine până peste cap.
4. Observă repede schimbările tale fizice
De obicei, bărbaţii nu observă noua coafură a femeilor. Dacă, totuși, se întâmplă, iar observaţia vine acompaniată de complimente, nu trebuie să mai ai nicio îndoială în privinţa a ceea ce simte.
5. Nu îl interesează alte femei
Nu acordă atenţie niciunei femei din preajma lui, indiferent cât de frumoase sunt. Se pare că tu eşti centrul Universului său.
6. Se bucură de fiecare atingere a ta
Pentru altul poate nu înseamnă nimic, dar pentru el, o simplă atingere este un motiv întemeiat să zâmbească toată ziua.
7. Ar face orice pentru tine
A acceptat să te însoţească la o sesiune de cumpărături aproape interminabilă? Te aşteaptă până termini toată treaba din casă? Atunci află că este îndrăgostit de tine, și este dispus să fie lângă tine la bine şi la rău, pentru că fiecare clipă petrecută alături de tine este un cadou frumos al vieţii.
8. Îşi aminteşte în amănunt ce ai spus anterior
Dacă îţi aminteşte până şi de niște vorbe banale pe care le-ai spus în urmă cu câteva luni, află că acest băiat suspină în secret după tine.
9. Nu uită de zilele tale importante
Nu uită nici de ziua ta de naştere, nici de cea a numelui, oferindu-ți câte o atenţie drăguţă.
10. Nu poate să stea supărat pe tine
Indiferent de ceea ce îi faci ori îi spui, nu-ți poate purta pică. E suficient să îi zâmbeşti și totul i-a trecut.

Comentarii