SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

10 sfaturi de stil de la Serghei Grigor, fondatorul brandului „Florentino Delure” )

29 decembrie, 2015 Autor: Nicoletta Marcu
IMG_6713-600x400


Stilul și, implicit, hainele pe care le poartă un bărbat sunt aspecte deloc neglijabile. Cei care susțin că preocuparea pentru aspectul experior este o fiță sunt doar niște cârcotași. Ei nu înțeleg că, de fapt, o ținută îngrijită, care-ți pune în valoare personalitatea, este un reper care îţi influenţează reuşita profesională și relațiile sociale. Asta nu înseamnă, dragi bărbați, că este cazul să exagerați cu dichiselile. Stilul firesc este cea mai bună alegere. Vine să confirme acest lucru și Serghei Grigor, proprietarul concept store-ului „Florentino Delure”, care a pregătit pentru toți bărbații 10 sfaturi de stil.
  1. Hainele de calitate, bine croite, îți vor da mereu senzația de încredere, iar succesul va deveni cartea ta de vizită.
  2. O pereche de încălțăminte ieftină reprezintă o falsă economie. Nu uita, pantofii sunt baza garderobei unui bărbat.
  3. Negru și bleumarin sunt nuanțele care dau impresia de slim, care subțiază cel mai mult. Dacă optezi pentru această paletă de culori, fii mai îndrăzneț cu forma și textura.
  4. Optează pentru un stil firesc. Cei mai stilați bărbați sunt cei care arată de parcă nu ar face un efort în acest sens. Moda ține de expresia personală și dacă ești firesc și sincer, nu vei fi o victimă a modei.
  5. Dacă faci sport de performanță, îți vei dezvolta corpul și mușchii, astfel încât hainele obișnuite nu o să-ți mai vină bine. De aceea, gândește-te serios la haine confecționate la comandă.
  6. Nu întotdeauna obții ce vrei, spune Mick Jagger, într-o piesă. Acceptă ceea ce ai și transformă-ți defectele în avantaje. Nu pierde timpul încercând să schimbi lucruri ce nu pot fi schimbate, nu depune efort în zadar.
  7. Atunci când arăți bine, parcurgi jumătate din drumul spre succes. Oamenii vor fi atrași de aspectul tău exterior.
  8. Sacoul, la fel ca pantofii, este baza garderobei unui bărbat. Ai grijă ca sacoul să fie lucrat bine, să ți se potrivească și să-ți dea senzația de confort și încredere. La un sacou bun se aliniază și restul pieselor vestimentare.
  9. Cămașa albă, costumul și cravata neagră sunt deja piese vestimentare clasice, dar în acestea vei arăta mereu elegant și atrăgător.
  10. Eleganța este cheia succesului. Tinde spre ea!

 

Piesele de rezistență ale garderobei oricărui bărbat care se respectă pot fi găsite în show-room-ul „Florentino Delure” de pe str. București, 23 A, iar pentru a fi mereu în pas cu ultimele tendințe vizitați pagina oficială de Facebook.

Comentarii