SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

100 de zile cu noul primar interimar al Chișinăului! Silvia Radu o postat un video cu realizările sale – (VIDEO)

13 februarie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: publika.md Foto: facebook.com

POLITICĂSilvia Radu a împlinit o sută de zile de când ocupă funcţia de primar interimar al Chişinăului. Cu această ocazie, edilul a postat un filmuleţ pe reţelele de socializare în care a vorbit despre cum era Primăria la venirea sa şi ce a făcut pentru a o schimba în bine.

„M-am apucat să fac ordine şi să introduc disciplină. Am început cu măsurile de transparenţă. Totul este la vedere. Puteţi verifica pe ce se cheltuie banii dumneavoastră. Ne-am apucat să rezolvăm lucruri concrete. Facem ce nu s-a făcut în ultimii ani”, a spus Silvia Radu.

De când Silvia Radu a venit la cârma Primăriei, mai mulţi şefi au rămas fără fotolii din cauza atitudinii neserioase faţă de obligaţiunile de serviciu. Printre aceştia se numără fostul şef al Direcției generale transport public și căi de comunicație, Oleg Poiată și cel al Direcţiei educație, tineret și sport, Alexandru Fleaș.

Silvia Radu a preluat interimatul la primăria Capitalei în data de 6 noiembrie 2017, după ce Nistor Grozavu, aflat şi el temporar în funcţia de primar, şi-a dat demisia.

100 zile

100 zile – este doar începutul

Posted by Silvia Radu on Monday, February 12, 2018

Comentarii