SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

11 lucruri care nu trebuie să lipsească din poșetele femeilor

11 septembrie, 2014 Autor: Silvia Petrov


Poșeta sau geanta noastră, a femeilor, nu este doar un accesoriu pe care-l purtăm doar ca să se combine cu rochia ori cu pantofii. Nu este doar un loc pentru a ascunde cheile și banii. Este o adevărată armă dacă o încărcăm cu soluția potrivită împotriva capcanelor întinse de către Mama Natură. Și sunt 11 lucruri, care nu trebuie să lipsească din poșetele sau gențile noastre.

 

Rujul roșu

Ziua, noaptea, sau oricând între, rujul roșu este mereu potrivit! Este, cu siguranță, un must have al oricărei dintre noi și nu trebuie, sub nicio formă, să lipsească din trusa noastră! Nu se știe niciodată când avem nevoie de un plus de senzualitate și știm deja că rujul roșu e vedetă.

Rujul “de zi”

Există o diferență subtilă între buzele naturale și cele date cu puțin ruj de un roz pastel. Alegem un astfel de ruj în timpul zilei, pentru un rezultat natural, dar de efect.

Mai mulți bani

Punem accentul pe bani lichizi, nu pe cardul bancar. Nu am vrea să ne pomenim în situația unei amice de ale mele, când a mers la restaurant cu bărbatul care s-a dovedit a fi nepotrivit. Cum crezi? Înainte ca chelnerul să aducă nota de plată, tipul a mers la baie și dus a fost.

Tampoane sau absorbante

Ne confruntăm cu ea, Mama Natură având mereu o rezervă pusă în buzunarul secret al poșetei.

Șervețele umede

Șervețelele umede sunt o metodă bună care ne ajută să ne menținem curate și proaspete oricând și oriunde am fi. Ele mai  sunt și o variantă comodă de curățare a tenului. Atenție, le folosim doar ca soluție de moment, atunci când nu avem la îndemână trusa de cosmetice. Acestea curată pielea, dar nu o hidratează.

Aspirina sau paracetamol

De câte ori am ieșit din casă, am mers la serviciu, am ieșit în oraș cu prietenele sau am mers în vacanță și ne-a surprins o durere cumplită de cap? Și nu ne gândeam la nimic altceva decât cum să scăpăm de migrene. Așa că nu uităm să rezervăm un buzunar din poșetă pentru aspirină sau paracetamol.

Un pix

Cred că fiecăreia dintre noi i s-a întâmplat să caute cu disperare în geanta mare un pix sau un creion. Și pentru acest mic, dar obligatoriu, accesoriu pentru scris trebuie să găsim un loc sigur în poșetă, ca să nu fim nevoite să scriem un număr de telefon cu creionul de ochi sau cu eyeliner-ul.

Spray cu piper

Pentru siguranța noastră, doamnelor, trebuie să avem în poșetă o formă de protecție, iar spray-ul cu piper este cea mai potrivită și eficientă armă permisă de lege în oprirea oamenilor cu intenții nu din cele mai bune.

Gel antiseptic pentru mâini

Gelul antiseptic pentru mâini ne va ține departe de toții microbii din oraș. Fie că mergem în transportul public și ne ținem de barele de care se ține toată lumea, fie că mergem la magazin și luăm un coș pentru cumpărături, apoi numărăm banii pe care-i dăm vânzătoarei, respectiv, primim restul banilor. Pentru acestea și multe alte motive, trebuie să avem întotdeauna în poșetă un gel antiseptic pentru mâini.

Brichetă

Bine, dacă nu fumezi, nu crede că nu vei avea nevoie de ea. Mai ales că unele brichete au și o mică lanternă, care te va salva în cazul în care te pomenești pe o stradă slab iluminată sau când rămâi fără curent electric în casă.

Prezervative

Cred că majoritatea femeilor secolului XXI care au acces la internet au trecut peste prejudecata că doar bărbatul trebuie să poarte o rezervă de prezervative în buzunarul de la veston.

Așadar, doamnelor, mai bine să purtăm în fiecare zi o geantă sau o poșetă cu câteva sute de grame mai grea, în schimb, vom fi bine pregătite pentru orice surpriză neplăcută.

Comentarii