SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

15 lucruri rușinoase pe care le face fiecare femeie le face, dar nu recunoaște!

19 octombrie, 2017 Autor: Ecaterina Beschier Sursa: gandul.md Foto: www.sweetyhigh.com

DIVERTISMENTAdevărat că niciuna din ele nu recunoaște. Mai mult, dacă vei arăta lista de mai jos oricărei femei tinere, ea va nega cu vehemență fiecare punct. Și totuși într-un acces de sinceritate cu noi înșine, să recunoaștem că cele de mai jos nu ne sunt chiar străine.

1. Controlează mesajele din telefonul iubitului său. Chiar și cea mai cinstită femeie își iese din fire, la un moment dat. De vină sunt, poate, hormonii, care îi șoptesc la ureche , cu vocile lor ascuțite : ” Haide, uite-te, ce secrete ascunde El, în cutiuța aceea vorbitoare!”

2.Petrece nesfârșite ore inutile, stând pe Facebook. De regulă, studiind postările și fotografiile sorei celei de-a doua soții a fostului soț, sau ale altor persoane, cu care are nimic în comun.

3.Plânge, în mașină, ascultând melodii triste. Și tabloul va fi complet, dacă în aceste momente, afară va ploua. Și stropii de ploaie se vor prelinge pe parbriz. Și James Blunt se va strofoca de undeva, din difuzoare. Ce tristă e viața!..Și nu mai claxonați atâta! Am văzut și eu că s-a făcut verde!…

4.Își imaginează cum va arăta însărcinată, scoțându-și intenționat burta în afară.

5.Pe ascuns, își scrie prenumele în dreptul numelui de familie al iubitului. Nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul, așa că trebuie să vezi dacă la numele de Clementina se asortează un nume de familie de genul Cașcaval. Sau Pastramă.

6.Provoacă scandaluri. De exemplu, în magazine.

7. Mănânca pizza. O porție întreagă. De una singură. Iar apoi, pe-nserat, când n-o vede nimeni, se furișează la ghena de gunoi cu cutia de carton adăpostind marginile de cocă nemâncate.

8.Verifică dacă este compatibilă, conform horoscopului, cu noul iubit. Respectivul nici nu a apucat încă să o întrebe ce planuri are pentru diseară, iar ea va ști deja cum se înțeleg Berbecul cu Taurul, Fecioara cu Gemenii și Tigrul cu Dragonul.

9.Păstrează, ca amintire, bilete de autobuz. Sau biletele la spectacolul la care a fost invitată, la prima întâlnire.

10.Resimte o gelozie demonică, absolut nemotivată și ilogică. E o chestiune de hormoni.

11.Te asigură că pozele cu ea nu au nici urmă de photoshop în ele. Mare brânză!

12.Se privește în oglindă, atunci când plânge. Chiar și atunci când lacrimile îi curg șiroaie pe obraji, ea va găsi drumul către oglindă. Își va privi chipul schimonosit de suferința în dragoste. Și, totuși, e atât de frumoasă, nu-i așa?

13.Își imaginează cum vor arăta copiii ei cu bărbatul pe care tocmai l-a cunoscut.

14.Își răsfață animalul de companie. Chiar dacă conștientizează că în fața ei nu se află un bebeluș nevinovat, ci o șopârlă din familia otrăvitoarelor iguane, ea tot își va întinde brațele spre aceasta, șoptindu-i mieros: ” Pe cine ia mămica în brațe?”

15.Se mai întâlnește uneori cu „foștii”. Chiar și cu cei care, în pofida tuturor atenționărilor celor din jur, i-au frânt inima, în repetate rânduri. Și chiar dacă acum se află într-o relație serioasă, cu un bărbat matur care o respectă și o iubește, tot nu se va da în lături de la a se mai întâlni, măcar încă o dată, cu fostul.

Comentarii