SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

130 de branduri, premiate la gala „Notorium” – (FOTO, VIDEO)

2 iulie, 2016 Autor: Nicoleta Donos

EXCLUSIVGala „Notorium” a oferit recunoaștere și distincții, în premieră pentru Republica Moldova, fiecărei mărci implicate în proiect, indiferent de statut, valoare sau domeniu de activitate. Este un eveniment unic pentru țara noastră, care, la prima ediție, a adunat un auditoriu de invidiat.

La gala de premiere au participat 170 de brand-uri autohtone și reprezentanți ai mărcilor internaționale. Din acestea, doar 130 au fost premiate la cele 45 categorii de produse și servicii. Pe parcursul serii, au fost decernate medaliile de aur, de argint, cât și trofeul Notorium.

„Este primul eveniment de acest tip în Republica Moldova, când antreprenorii au ocazia să discute despre afaceri, perspective și reușite”, a afirmat Sergiu Șcerbaniuc, reprezentantul organizatorilor galei „Notorium”.

www.promotime.md (13)

Oscarul moldovenesc, cum este supranumit proiectul, are scopul de a promova munca și efortul depus de către oamenii care încearcă să dezvolte economia țării.
Invitații galei au avut parte de un show incendiar, organizatorii oferindu-le un program artistic original, bucate alese și vinuri selecte.

www.promotime.md (1)

Amintim că, prima gală „Notorium” a fost organizată, în exclusivitate, pentru toate brand-urile naționale și internaționale prezente pe piața Republicii Moldova. Inițial, s-au înscris în competiție 3000 de mărci comerciale, iar cele mai bune din acestea au fost alese prin concurs. Oamenii au avut posibilitatea să voteze brand-urile favorite on-line, pe pagina oficială www.notorium.md, și prin sms-voting.

Gala de premiere „Notorium Awards 2016”, a fost primul eveniment din țară, care a ajuns la standarde atât de înalte, alături de cei mai buni antreprenori prezenți în Moldova.

Comentarii