SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

15 căi de utilizare a pastei de dinți în gospodărie

19 august, 2015 Autor: Ana Creascov


Ni se întâmplă de multe ori să facem curat prin casă și să nu putem înlătura niște pete de pe covor, să-i readucem mobilierului luciul de altădată sau să lustruim unele obiecte. Dacă ne aflăm într-o asemenea situație, trebuie să ne amintim de pasta de dinți, care este colacul de salvare pentru zeci de probleme.

Pasta de dinți nu are doar rolul de a ne curăța dinții sau gingiile, aceasta are proprietăți excepționale, întrucât conține componente precum menta, eucaliptul sau uleiurile esențiale. Se pare că aceste ingrediente o fac universală, un produs care poate fi folosit în următoarele situații:

1. Argintul oxidat va străluci, dacă îl veți freca cu pastă de dinți.

 

2. Veți rămâne uimit de cum vor luci farurile automobilului dumneavoastră, după ce le veți șterge cu pastă de dinți.

 

3. Clapele pianinei au nevoie de curățare? Nici în acest caz nu uitați de pasta de dinți, este foarte eficientă.

 

4. Încălțămintea cu platformă albă, care între timp a devenit „neagră”, își poate reveni datorită aceleeași metode. O periuță de dinți veche, în acest caz, vă poate fi de ajutor.

 

5. Pentru ca ochelarii subacvatici să nu transpire în timp ce vă aflați sub apă, ungeți-i cu un strat subțire de pastă de dinți pe partea interioară.

 

6. Petele de apă, lăsate pe suprafața mobilierului, se pot înlătura în câteva minute, dacă ștergeți cu un pic de pastă de dinți.

 

7. Petele de cerneală se îndepărtează dacă le acoperiți cu pastă de dinți, le lăsați să se usuce, apoi le spălați.

 

8. Dacă după vopsirea părului v-ați ales cu pete roșii pe piele, nu vă panicați. Pasta de dinți va elimina vopseaua încăpățânată.

 

9. Iritațiile provocate de mușcăturile de țânțar vor fi mai puțin vizibile dacă le veți unge cu pastă de dinți. Aceasta va preveni inflamația și vă va scuti de mâncărimi.

 

10. Acneea, unsă cu pastă de dinți, va dispărea spre dimineață. E greu să nu remarci rezultatul acestei metode, întrucât are și efect antiinflamator.

 

11. Cu pasta de dinți puteți curăța și suprafața fierului de călcat.

 

12. Display-ul telefonului mobil se poate curăța prin aceeași metodă, fără deteriorări sau zgârieturi.

 

13. Petele de pe covor pot fi înlăturate cu aceeași substanță.

 

14. Unghiile dumneavoastră trebuie să fie impecabile. Particulele mici de ojă, rămase după înlăturarea acesteia, pot fi șterse cu ajutorul unei periuțe de dinți mai vechi și cu puțină pastă de dinți.

 

15. Pasta de dinți – o soluție accesibilă și eficientă pentru curățare a mâinilor.

 

 

Comentarii