SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

20 de ani de Victoria’s Secret

10 noiembrie, 2015 Autor: Lucia Cujbă Sursa: lenta.ru Foto: lenta.ru


Celebra firmă americană de lenjerie intimă, haine și cosmetice Victoria’s Secret aniversează 20 de ani de existență. Marca este cunoscută nu doar prin ceea ce produce, ci și prin defilările spectaculoase.

Compania a fost reprezentată, dintotdeauna, de frumoasele lumii, așa-numiții „îngerii Victoria’s Secret”. Fetele obișnuiesc să defileze pe podiumuri cu aripi decorative. Iată câteva dintre cele mai memorabile apariții.

Show-ul Victoria’s Secret este privit aproximativ de 500 de milioane de oameni din 192 de ţări şi este cel mai urmărit  eveniment de modă din întreaga lume, potrivit organizatorilor. Totuși, spectacolul atrage anual sute de plângeri. Asociațiile de familiști se plâng de obscenitatea show-ului. Este vorba de timpul  indecent la care se difuzează prezentarea, înaintea orelor de culcare.

Victoria’s Secret, cel mai profitabil brand al retailului american Limited Brands, este deţinut de omul de afaceri american Leslie Wexner.  Acesta deţine brandurile Victoria’s Secret, La Senza şi PINK, însemnând 41% din piaţa americană de lenjerie intimă, evaluată la 13,2 miliarde de dolari.

Victoria’s Secret are vânzări anuale de 6,6 miliarde de dolari şi profit brut de peste 1 miliard de dolari. Linia a fost înfiinţată în San Francisco, California în 1977 de către Roy Raymond. După 5 ani de operaţiuni, Roy Raymond a vândut compania grupului The Limited.

 

 

Comentarii