SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

4 semne că iubitul tău este gay

17 mai, 2015 Autor: Adriana Vasilcov


Ţi-ai pus vreodată problema că iubitul tău sau soţul ar putea fi gay? Poate că ascunde asta, poate că nici el nu şi-a dat seama sigur de ceea ce simte, dar dacă tu te gândeşti la o astfel de situaţie, vezi care ar putea fi semnele.

Modul în care arată şi se comportă

Întotdeauna uita-te la el, mişcările corpului îi definesc personalitatea masculină. Dacă este un bărbat heterosexual, va avea pieptul puțin ridicat și un mers ferm. De asemenea, felul în care îşi mişcă mâinile şi gesticulează ar putea sa îţi indice câteva semne ale orientării lui sexuale. Tendinţa de a imita gesturile feminine vine uneori natural şi necontrolat. Trebuie să fii atentă la detalii.

Timpul petrecut în baie

Bărbaţii au tendința de a sta foarte puțin în baie, iar dacă iubitul tău petrece mai mult timp în baie decât tine, ai putea să-ți pui câteva întrebări. Evident, nu trebuie să condamnăm un bărbat îngrijit și curat, dar când exagerează şi iţi împrumută din tabieturi, ai putea să te gândești puţin la acest aspect.

Dorinţe sexuale stranii
Dacă deodată nu se mai simte atras la fel de mult de modul în care făceaţi sex până acum şi chiar vine cu cerinţe sado-masochiste, interpretare de rol ieşită din comun sau vrea să faceţi sex – amândoi – cu jucării sexuale, s-ar putea să fie în plină criză de personalitate, fiind confuz de ceea ce simte – diferit de ce a simţit până acum.

Urăşte homosexualii

De teamă că se va afla că este gay sau pur şi simplu nu şi-a dat încă seama de sentimentele sale adevărate faţă de alţi bărbaţi, va adopta un comportament agresiv faţă de alţi homosexuali. De faţă cu toată lumea nu s-ar feri să spună cât de mult îi displace – însă ia aminte că sunt şi mulţi bărbaţi heterosexuali homofobi.

Comentarii