SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

5 cele mai bune poziţii sexuale ce garantează orgasmul!

12 iulie, 2016 Autor: Nicoleta Donos Sursa: www.doc.ru

SEXNe lăudăm adesea că avem parte de partide perfecte de sex şi de multe ori spunem asta doar ca să nu ne rănim partenerul. Statistic, doar 25% dintre femei au orgasm vaginal. Din această cauză, PROMOTIME vine în ajutor ţie şi partenerului cu o serie de poziţii ce garantează orgasmul.

Fata deasupra – Ea stă călare, puţin înclinată şi se balansează înainte şi înapoi, mişcări care stimulează clitorisul. În această poziţie, femeia poate controla adâncimea şi ritmul de penetrare. Îţi va plăcea la nebunie să deţii controlul dacă o vei testa!

Reverse cow girl – Această poziţie este asemănătoare cu ce anterioară. Femeia stă deasupra, însă cu spatele la partener. Reverse cow girl permite o penetrare mai adâncă şi o libertate mai mare în ceea ce priveşte ritmul mişcării. Stimulează punctul G şi oferă bărbatului o privelişte care îl înebunește. Nu uita să adopţi o mişcare circulară a şoldurilor pentru a maximiza stimularea şi orgasmul.

Picioarele peste umeri – Ea stă pe spate şi îşi aşează picioarele pe umerii lui. E poziţia ideală pentru stimularea punctului G şi cea mai potrivită pentru oferirea unui orgasm vaginal. Odată ce vei fi pe deplin excitată, această poziţie îţi va oferi senzaţia necesară pentru a ajunge cât mai repede la marele O.


Doggy style
– În acest caz, fata îşi poate mişca şoldurile prin mişcări circulare, în timp ce el o ţine de talie şi o penetrează din spate. Aceasta este una dintre cele mai bune poziţii pentru o penetrare adâncă şi oferă ambilor parteneri posibilitatea de a-şi folosi şi degetele sau un vibrator pentru stimularea clitorisului.

Poziţia misionarului modificată – Această poziţie presupune ca partenerul să stea deasupra şi să-şi apropie picioarele de ale femeii. Procedând astfel, vaginul se va încorda, iar el îţi va stimula mai bine clitorisul în timpul penetrării.

Comentarii