SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

5 metode de relaxare recomandate de Dianna Rotaru – (FOTO)

25 februarie, 2016 Autor: Mirela Urușciuc Sursa: http://everydayjournalism.md/


Frumoasa şi exotica interpretă Dianna Rotaru ne propune 5 metode de relaxare, potrivit propriului stil de viaţă. Haideţi să aflăm cum evadează din aglomerata lume a showbizului.

La trecerea dintre anotimpuri pielea se deshidratează şi e predispusă la riduri, de aceea pentru luminozitatea şi strălucirea feței aplic măștile de argilă o dată pe lună şi fac peeling, acestea presupun o relaxare maximă.O dată în săptămână merg la ședințe de masaj cu ulei de argan sau migdale pentru un aspect uniform și fresh, mai ales pe sezonul rece.

Procedurile SPA mă eliberează de tensiuni şi încordări, capăt mai multă energie. Merg la hamam cu efecte benefice pentru curățarea pielii în profunzime şi la masajul cu spumă . De asemenea, împachetările îmi tonifiază corpul accelerând funcţionarea metabolismului, iar sauna mă ajută să elimine toate toxinele.

Mersul pe jos, dansul, exercițiile pe ghetele Kangoo, plimbările în parc cu bicicleta mă menţin în formă! Îmi place la nebunie costumul magic Miha Bodytec! E un costum cu efecte rapide, e prietenul meu care mă ajută să economisesc timp.

FullSizeRender(2)

Somnul este primul meu ajutor în lupta cu oboseala şi stresul, iar înainte de somn beau ceai de mentă, care are o puternică acțiune de calmare, mă uit la un film bun sau citesc o carte. Eu dorm 6-8 ore pe zi şi respect acest program indiferent de activitățile mele artistice.

Comentarii