SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

5 pași simpli pentru o zi ca la carte

6 iunie, 2015 Autor: Daniela Timofti Foto: popsugar.com


Dacă sunteți ocupat cu serviciul de dimineață până târziu, iar oboseala de multe ori vă împiedică să faceți unele lucruri importante, noi venim cu câteva sugestii pentru a fi mereu în formă.
  1. Sportul sau mișcarea energică

Indiferent cât de obosit ați fi, dimineața sau seara acordați 30 de minute sportului. Chiar și unele exerciții simple pot să vă readucă energia. În acest caz, este recomandat să vă faceți și un masaj pe părțile laterale ale frunții în sensul acelor de ceasornic.

  1. Mâncați sănătos

Nivelul de energie este legat și de alimentația dvs., iar în acest caz este recomandat să apelați la fructe, salate de legume, mâncare sănătoasă sau, cel puțin, neutră. Reduceți din meniul dvs. mezelurile și optați pentru cele trei mese sănătoase și naturale.

  1. Evitați băuturile energizante

Chiar dacă pe moment acestea vă ridică energia, peste câteva ore energia dvs. va scădea considerabil, lucru care nu este tocmai plăcut. Aceste băuturi își au efectul atunci când sunt folosite rar, însă le puteți înlocui cu diverse ceaiuri verzi, care pot să vă alunge oboseala sau somnul.

  1. Somnul la amiază

Un exercițiu care ar trebui să intre în obișnuința zilnică este somnul. În cazul în care sunteți la serviciu și nu aveți timp să dormiți în cursul săptămânii, cel puțin în weekend-uri profitați de acest somn, care poate fi un bun refresh al minții și organismului. În cursul săptămânii aveți grijă să dormiți 7 ore pe noapte și să vă culcați la aceeași oră.

  1. Ieșiți în fiecare seară la o plimbare

O scurtă ieșire în parc sau ,pur și simplu, să mergeți la cumpărături pe jos, poate să vă readucă energia și să scăpați de griji. Încercați să priviți cu atenție tot ce se întâmplă în jurul dvs. și să profitați de aerul curat de afară. Nu uitați și de bicicletă! Mersul pe bicicletă este cel mai bun remediu contra oboselii, produce energie și vă poate readuce buna dispoziție.

 

Comentarii