SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

5 poziții sexuale pe care bărbații le adoră

23 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.clickpentrufemei.ro

SEXExistă câteva poziții sexuale, pe care bărbații le preferă și sunt printre cele mai folosite atunci când vor să aibă parte de clipe de neuitat. PROMOTIME îți pune la dispoziție informații despre cele 5 poziții adorate de masculi.

Pe la spate

Majoritatea bărbaților preferă această poziție pentru că partenerul deține controlul total. Cu toate acestea, dacă există o bună comunicare între voi și sunteți suficient de implicați în relație, această poziție nu are cum să dea greș. Din contra, te poate duce imediat pe culmile plăcerii!

Femeia deasupra

Pe locul doi în top este poziția în care femeia stă deasupra. Bărbații adoră femeile care au inițiativă, mai ales când vine vorba de dormitor. De asemenea, bărbații găsesc teribil de excitant faptul că-și pot privi în ochi partenera și o pot dezmierda în voie.

Lingurița

Aceasta este una dintre cele mai intime poziții sexuale, care-ți va garanta senzații  de milioane. Femeia este lungită, într-o parte, cu spatele la partenerul ei, care o poate penetra cu ușurință. De asemenea, partenerul poate ține sub control gradul de excitație în care se află.

Poziția misionarului

Deși la prima vedere este una dintre cele mai banale și învechite poziții, ea se numără printre cele preferate de bărbați. Printre motive este faptul că-și pot săruta când doresc iubita, este confortabilă și intimă.

În picioare

Este una dintre favoritele bărbaților, poate și din cauză că nu au prea des parte de ea. Este destul de incomodă pentru ambii parteneri, însă senzațiile pe care le oferă sunt greu de uitat. Bărbații susțin că, deși ei trebuie să depună mai mult efort, deoarece își susțin partenerele, poziția este una extrem de pasională și oferă bărbatului tot controlul.

Comentarii