SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

5 sfaturi ca să-ți faci bagajul mai ușor

18 august, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: ghiduri-turistice.info Foto: maggyplaton.com


Pentru că în vacanţă mergi să te relaxezi, nu să faci muschi şi să oboseşti fizic, iată câteva sfaturi despre cum să-ţi faci un bagaj mai uşor, astfel încât să laşi acasă lucrurile inutile pe care le-ai cărat după tine de atâtea ori şi în alte vacanţe.

Nu lua cu tine toate produsele de înfrumuseţare
Dacă te cazezi la un hotel cu multe stele, vei primi toate produsele de care ai nevoie. Dacă iei la tine toate produsele pentru spălat, cele pe care le primeşti le vei înghesui în bagaj pentru a le duce acasă. Dar să fim serioşi, dacă nu le-ai folosit acolo cu siguranţă nu le vei folosi acasă.

Nu împacheta mai multe haine decât ai nevoie
Trebuie găsit un echilibru între ceea ce ai nevoie şi ceea ce nu ai nevoie. În concediu nu trebuie să te schimbi de 3 ori pe zi. Încearcă să iei doar haine de culori neutre, astfel încât să le poţi combina între ele. Verifică vremea înainte de a pleca în concediu şi ia cu tine doar hainele potrivite, cu siguranţă dacă vremea se va schimba vei găsi de unde să cumperi articolele necesare.

 

Nu lua la tine bijuteriile şi obiectele de valoare
Bijuteriile sunt o adevărată atracţie pentru hoţi. Încearcă să le foloseşti doar dacă mergi într-un restaurant mai pretenţios, iar în rest păstrează-le în seif. De notat este faptul că, multe dintre hoteluri nu răspund de bijuterii şi lucruri valoroase.

Nu lua cu tine gadget-urile inutile
Aici vorbim despre toate obiectele de care crezi că vei avea nevoie şi pe care de fapt nu vei apuca să le foloseşti. Renunţă la gadget-urile care fac acelaşi lucru şi nu lua cu tine MP3 playerul, dacă poţi asculta muzică şi de pe telefon, de exemplu. Pe lângă faptul că fac bagajul greoi, vor ocupa şi mult loc în cameră, informează ghiduri-turistice.info.

Nu lua la tine lucruri pe care le poţi cumpăra din vacanţă
Cu siguranţă produsele sunt mai scumpe într-o staţiune turistică, dar gândeşte-te şi la banii pe care îi vei plăti pentru greutatea bagajului la aeroport. Dacă totuşi mergi în Europa de Vest sau Japonia, e mai bine să iei la tine toate produsele de care ai nevoie pentru a economisi bani, dar cumpără în cantităti mici pentru a nu ocupa mult loc în bagaj.

Comentarii