SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

5 trucuri pentru ca să nu te îngrași după masa de Revelion

30 decembrie, 2014 Autor: Elena Putregai


Își imaginează oare cineva Revelionul fără să stea la o masă copioasă alături de prieteni sau de familie? Dacă nu, atunci Promotime vine cu câteva trucuri testate și credibile, care te vor face să-ți menții greutatea. Care sunt aceste trucuri, vezi mai jos.

 

  1. Utilizați farfurii de dimensiuni mici. O porție de mâncare care nu vă va face să adăugați în greutate, pare mai mare într-o farfurie de dimensiuni mici.
  2. Combinați corect produsele de pe masă. Ai grijă ca farfuria ta să conțină, neapărat, și niște legume, pentru că fibrele acestora sunt sănătoase și necesare pentru organism.
  3. Pune totul în farfurie. Dacă îți vei pune mâncarea în propria farfurie, vei reuși să-ți calculezi consumul, astfel vei ști dacă îți mai permiți sau nu să mai mănânci și altceva.
  4. Mâncați încet. Atunci când mâncarea este mestecată mai încet, are loc o digestie mai bună.
  5. Detoxifiere. În cazul în care nu ați reușit să vă abțineți în noaptea de Revelion, însă doriți să reveniți la senzația ușoară pe care o aveați înainte, atunci nu aveți decât să urmați o dietă de detoxifiere. Una din rețete o poți găsi chiar pe site-ul nostru.

 

Comentarii