SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

5 vedete care se îmbracă practic la fel în fiecare zi

20 ianuarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: feminis.ro


Oricâte haine am avea, mereu vrem mai multe, însă iată câteva vedete de peste Ocean, apreciate pentru stilul vestimentar, care însă se îmbracă la fel în fiecare zi!

Karl Lagerfeld – faimosul designer nu îşi schimbă garderoba în funcţie de sezon, ci poartă acelaşi tip de outfit-uri pe toată perioada anului. Ţinutele lui Karl par a fi o uniformă, acesta îmbrăcând aceleaşi haine de ani buni. Designerul merge la sigur cu un costum negru şi o cămaşă neagră pe care le asortează cu o pereche de mănuşi din piele şi diverse coliere, care dau o notă personală ţinutelor banale.

 

 

Michael Kors – la fel ca şi Karl Lagerfeld, Michael Kors ne dovedeşte că poţi fi unul dintre cei mai faimoşi designeri vestimentari, fără a face excese atunci când vine vorba despre stilul personal. Michael mizează întotdeauna pe jeanşi, tricouri negre şi sacouri cu o croială simplă.

 

Angelina Jolie – pe covorul roşu apare întotdeauna în rochii glam, care mai de care mai impresionante, însă, în viaţa de zi cu zi, Angelina poartă acelaşi tip de ţinute, alcătuite din jeanşi skinny, bluze lejere într-o singură culoare şi balerini.

 

Mark Zuckerberg – fondatorul Facebook nu are timp de pierdut alegându-şi haine în fiecare zi, aşa că poartă acelaşi tip de haine: blugi şi tricouri simple, într-o singură culoare.

 

Kelly Kutrone – probabil că nu ai auzit de ea până acum, însă este fondatoarea agenţiei de PR „People’s Revolution”, agenţie care a făcut cunoscute branduri celebre din industria modei, printre care Valentino, Paco Rabanne, Bulgari, Jeremy Scott ori Vivienne Westwood. Cu toate că activitatea ei se desfăşoară în industria fashion, Kelly a ales să poarte numai haine simple, negre pentru că recunoaşte că nu îi place să îşi asorteze hainele, aşa că preferă să aleagă varianta mai simplă.

 

Comentarii