SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

6 curiozitati despre sex pe care probabil nu le știi

2 octombrie, 2015 Autor: Irina Rogojina


Nu e zi să nu afli noi informații despre sex, pentru că sexul este un domeniu în care nu poți să spui niciodată că știi suficient. Iată câteva curiozități despre sex pe care, probabil, nu le știi.

1. Orgasmul femeii este de 4 ori mai lung decât al bărbatului

Potrivit măsurătorilor științifice, orgasmul unei femei durează în medie 20 de secunde, în timp ce organismul unui bărbat este în extaz doar 5-6 secunde.

2. Vaginul se extinde când este excitat cu 200%

Vaginul unei femei are între 7 și 10 cm, însă se poate extinde până la 200%, când femeia este excitată. Așadar, mărimea lui nu e chiar atât de importantă.

3. Două treimi din femei au mimat orgasmul

Potrivit unui studiu publicat în cartea “V is for Vagina” (V de la vagin), două treimi dintre femeile participante la sondaj au recunoscut că au mimat orgasmul.

4. Femeile au în medie 4 parteneri de sex, barbații 7

Pe durata vieții, femeile au în medie 4 parteneri de sex, în timp ce bărbații – 7. Aceasta este concluzia unui studiu realizat la Centrul de Control al Bolilor din Statele Unite. Cercetătorii nu sunt însă foarte siguri de relevanța datelor, întrucât femeile au tendința de a subestima numărul bărbaților cu care au făcut sex, în timp ce bărbații au tendința de a-l exagera.

5. Vara, femeile au mai mult chef de sex

Potrivit cărții “De ce au femeile chef de sex mai mult vara?”, femeile au un simt al mirosului mai dezvoltat și astfel, vara, aerul umed poartă în el mai multe mirosuri, care le stimulează. Cercetătorii spun că atunci când un bărbat este interesat din punct de vedere sexual de o femeie emite diverși compuși prin glandele sudoripare, substanțe care sunt imediat detectate de nasul fin al femeii stârnindu-i dorința.

6. Durata medie a unei partide de sex este de 3-7 minute

Partida ideala de sex ar trebui să se încadreze între 7 și 13 minute. Cu toate acestea, durata medie a unei partide de sex este între 3 și 7 minute.

Comentarii