SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

6 defecte ale femeilor,care plac bărbaților

7 august, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: cosmo.ru Foto: filipinobook.com


Femeile înțeleg că încercarea lor de a se apropia de perfecțiune rămâne doar la nivel de dorință. Însă, cu toate acestea, luptă pentru a scăpa de neajunsuri. O clipă! Înainte de a începe un nou stil de viață trebuie să verificați atent lista de mai jos, s-ar putea ca, ceea ce considerați dumneavoastră „defect”, să fie o calitate pentru cel de alături.

Leneșe

 

În limite rezonabile, evident. Femeile sunt gată să se învinuiască de lene de multe ori. Cu toate acestea, bărbații privesc altfel lucrurile: „mi-e lene” – motiv bun pentru a nu face nimic. Femeia care își permite luxul de a sta, pur și simplu nu va insista ca bărbatul să ducă gunoiul, să instaleze un bec în baie sau să facă orice altceva prin casă. Ei își amintesc cum reacționau mamele lor în astfel de situații – trebuia să audă tot cartierul că fiul său sau soțul nu și-a aruncat șosetele la coș. Așadar, o soție leneșă uneori e prilej ca bărbatul să se simtă norocos.

Neglijente

De obicei, bărbații observă doar ceea ce-i interesează, devenind orbi la lucrurile care nu-i privesc în mod direct. Deci, pe el nu-l interesează că ți-a sărit o bucățică de ojă de pe unghie sau că ți-au sărit câțiva stropi de sos pe tricou. Nu sunt deranjați nici de faptul că ronțăi un biscuite pe cearșaf, dacă observă că nici tu  nu prea îți faci griji referitor la câteva firimituri. Pentru că, ştie el, cineva va strânge. Mai târziu, da?

Frivole

În jurul femeilor frivole mereu se învârt bărbați care să le curteze. Și noi înțelegem de ce. Fetele prea serioase sunt pentru bărbații care au rămas cu gândul la băncile școlii, cei care așteaptă să primească câte o palmă după ceafă pentru a se trezi. Aceștia sunt bărbații cărora li se dictează cum să trăiască. Dar, alături de femei frivole, bărbații știu că sunt bărbați în adevăratul sens. Iar dacă ea mai este înzestrată și cu simțul umorului, atunci e o adevărată comoară la casa omului.

Iubărețe

 

Adesea femeile ascund fostele relații de bărbații de alături, susținând că a avut doar 2 iubiți în viața ei: unul în grădiniță, iar altul a fost un romantic nenorocit. Insistă că e nevinovată ca un copil. De fapt, un cerc foarte restrâns de bărbați preferă femeile lipsite de experiență, și aceștia sunt cei dominați de complexe. Le este frică să realizeze că-s mai slabi decât precedenții. Cei care nu suferă de astfel de probleme sunt atrași de femeile iubărețe. Atenție, a nu se confunda cu femeile cu un comportament ușor! Dacă reușesc să cucerească o astfel de domnișoară, ei sunt siguri că ea știe ce-și dorește cu adevărat și a găsit în el acele calități. E sigur că ea nu-i va scoate „ochii” mai târziu cu fraze de genul: „Ah, nu așa mi-am imaginat dragostea dintre noi!”.

Afectuoase

Bărbații nu sunt în măsură să înțeleagă cauza schimbărilor bruște ale dispoziției noastre. Se consideră că asta-i deranjează, iar femeile emotive sunt pentru ei niște isterice. De fapt, nu este chiar așa. Ideea e că ei nu prea înțeleg ce se petrece cu noi. Ei au nevoie să le spui lucrurilor pe nume, să le explici totul. Și dacă nu-ți vei ascunde emoțiile, ci le vei exprima furtunos – asta este! El va înțelege că nu trebuie să se implice, treaba e serioasă și s-ar putea să se termine rău. Foarte confortabil!

Cu trăsături masculine

 

Problema constă în faptul că unele fete consideră că trăsăturile masculine sunt un defect și că ar trebui să se schimbe pentru a plăcea băieților. După multe încercări de a se comporta ca o adevărată fetiță-garofiță, după risipă de timp și resurse vitale, ele ajung să fie dezamăgite și să constate că nimeni nu are nevoie de o actriță alături. Fetele trebuie să fie naturale, nu ne referim la make-up aici, ci la caracter, comportament. Iar trăsăturile masculine la femei, din contra, prezintă admirație și respect bărbaților.

Comentarii