SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

6 lucruri care se întâmplă dacă nu faci sex

26 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.one.ro

SEXExistă atât de multe motive pentru care viaţa ta sexuală ar putea merge prost. Probabil tocmai ai ieşit dintr-o relaţie sau partenerul tău este foarte ocupat sau pur şi simplu nu ai deloc timp din cauza locului de muncă, a copiilor şi a altor probleme de care te ciocneștii în fiecare zi.

Dar, în momentul în care nu mai faci sex pentru o perioadă, anumite lucruri se schimbă în viaţa ta, atât în ceea ce priveşte corpul tău, cât şi  starea ta mentală. PROMOTIME îți descoperi 6 lucruri care ți se întâmplă când nu ai sex!

  1. Răceşti mai des. Odată cu lipsa sexului, sistemul imunitar devine mai scăzut,  iar pentru a scăpa sau evita o răceală, mai mult sex în viaţa de cuplu este întotdeauna binevenit.
  2. Nivelul de stres creşte. Poţi deveni mai nervoasă şi-ţi va fi foarte greu să faci faţă stresului acumulat.
  3. Visele tale se schimbă. Vei începe să ai mai multe vise în care faci sex, ba chiar poţi avea orgasm în timpul somnului.
  4. Nu-ţi vei mai dori atât de mult. În momentul în care nu mai ai parte de sex, nici dorinţele tale nu vor mai fi atât de mari, iar interesul pentru acest subiect va fi foarte mic. Libidoul va fi diferit şi, ar trebui să iei acest semn ca pe unul important, ce-ţi poate afecta sănătatea din punct de vedere sexual.
  5. Te îndepărtezi de partener. Dacă te afli într-o relaţie, este posibil să nu mai fi atât de sigură de legătura pe care o ai cu partenerul tău.
  6. Vei fi mai depresivă. Nu te vai mai simţi atât de atrăgătoare şi, pe lângă asta, vei fi chiar mai tristă.

Comentarii