SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

6 metode simple de îndepărtare a zgârieturilor de pe ecranul telefonului mobil

23 septembrie, 2014 Autor: Felicia Macaleț


Fie că este vorba de cheile de la mașină din buzunarul hainei sau o scăpare accidentală, telefoanele mobile sunt victime frecvente ale zgârieturilor. Ce facem? Dăm un pumn de bani și înlocuim ecranul sau ne încredințăm remediilor gospodărești?

 

  1. Pasta de dinți

Puneți o cantitate mică de pastă de dinți pe un tampon de bumbac sau cârpă curată, moale. Frecați ușor ecranul cu mișcări circulare, până când veți vedea că zgârieturile dispar. După aceasta, ștergeți ușor ecranul pentru a elimina rămășițele de pastă.

  1. Crema care îndepărtează zgârieturile de pe mașini

Aplicați crema pe o cârpă curată, moale și ștergeți ecranul cu mișcări ușoare.

  1. Bicarbonatul de sodiu

Se amestecă două părți de bicarbonat de sodiu și o parte de apă într-un bol, până se formează o pastă groasă. Aplicați pasta pe o cârpă curată, moale și frecați ușor, cu mișcări circulare, zgârieturile telefonului. Ștergeți telefonul cu o cârpă ușor umezită pentru a îndepărta orice exces.

  1. Pudra pentru copii

Adaugați apă la pudra pentru copii, până se formează o pastă. Aplicați pasta pe o cârpă curată, moale și frecați ușor, cu mișcări circulare, zgârieturile telefonului.  Ștergeți telefonul cu o cârpă ușor umezită pentru a îndepărta orice exces.

  1. Uleiul vegetal

O picătură de ulei vegetal pe partea de sus a zgârieturii poate fi o soluție cosmetică rapidă.

  1. Ou și sulfat de aluminiu și potasiu

Se amestecă un albuș de ou și o linguriță de alaun într-o cratiță. Se încălzește la 65 grade Celsius. Înmuiați cârpa din micro-fibră în amestecul de ou și alaun. Puneți cârpa pe folia de aluminiu și mutați această compoziție într-un cuptor încălzit la 150 de grade, până când pânza este complet uscată. Luați cârpa și spălați-o în apă rece timp de 20-30 secunde. Repetați pasul de mai sus de trei ori și apoi lăsați cârpa să se usuce timp de 48 de ore. Astfel veți obține o cârpă pentru eliminarea zgârieturilor.

 

 

 

Comentarii