SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

6 rochii care să te scoată din anonimat primăvara

16 martie, 2015 Autor: Cristina Movilă


Femeile independente, pline de personalitate și feminine, în același timp, au fost apreciate dintotdeauna. Iar rochiile sunt cea mai ușoară cale de a emana feminitate, sensibilitate și stil.
  1. Rochia Shift

Acest stil adoptă liniile simple, nu are o talie definită și tinde să se extindă. Este  rochia perfectă pentru a ascunde câteva kilograme în plus. Face parte din stilul casual și s-ar potrivi perfect la o plimbare de weekend cu prietenele.

  1. Rochia Fit & Flare

Designul acestei rochii este în formă de A, cu accent pe talie, care oferă șansa de a arăta extraordinar. Este un stil de rochie foarte popular, de aceea va fi ușor de găsit în magazine. O soluție simplă pentru a crea impresia unei siluete clepsidră și a atrage atenția asupra formelor feminine. Iar sfatul stiliștilor este de a purta rochia fit & flare cu niște pantofi stiletto sau balerini.

 

  1. Rochia Maxi

Rochiile maxi sunt actuale și în acest sezon. Feminine, foarte libere și confortabile, pot fi asortate perfect cu orice timp de încălțăminte, iar cu puțină imaginație puteți crea un look de invidiat pentru orice ocazie.

  1. Rochia Shirt

Rochiile-cămașă s-au purtat multă vreme, iar în acest sezon revin în forță. În funcție de cum este asortată, această rochie poate fi purtată în orice moment al zilei și la orice eveniment. Are nasturi de sus până jos și trebuie purtată într-un look relaxat și lejer.

  1. Rochia Bodycon

Este foarte elegantă și îmbrățișează corpul, la propriu. Fiind mulată până la extreme, scoate în evidență toate atuurile siluetei, iar a purta o asemenea rochie presupune îndrăzneală.

  1. Rochia Lace

Rochia-lace sau dantelă este, cu siguranță, o piesă vestimentară must-have în această primăvară. Este perfectă pentru ocazii speciale și pune în evidență spiritul feminin al oricărei doamne.

 

 

 

Comentarii