SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

7 ceasuri bărbăteşti pentru 7 personalități diferite

22 aprilie, 2015 Autor: Cristina Movilă


Uneori, alegerea unui ceas potrivit poate dura foarte mult, pentru că există o gamă foarte variată, iar bugetul - redus. Dacă sunteți în căutarea unui ceas la modă, care să coste puțin, mai jos vedeți câteva soluții oferite de brandurile Casio și Fossil.
  • Ceas Fossil Twist

 

În cazul în care vă doriți un ceas clasic, dar care imită un mecanism complicat, Fossil Twist este alegerea perfectă. Deși nu arată mai mult decât ora și minutele, acesta ar trebui să fie printre primele opțiuni. Bărbații care doresc să aducă un plus de valoare ținutelor lor, pot asorta nuanța curelei ceasului cu cea a curelei de la pantaloni.

  • Ceas Casio Enticer

 

Este tipul de ceas purtat la costumul preferat. Pe lângă funcțiile speciale pe care le are ceasul Casio Enticer, acesta indică ora, minutele și secundele. Poate fi asortat la un costum negru sau gri, împreună cu o pereche de pantofi negri.

  •  Ceas Casio Clasic

 

Nuanțele carcasei și a curelei fac din acest ceas unul perfect pentru vară. Poate fi asortat la un costum maro sau bej cu pantofi maro. Casio Clasic este ceasul perfect pentru cei care preferă simplitatea la preț redus.

  • Ceas Casio Edifice

 

Afișajul electronic și brățara metalică, indică faptul că este un ceas sport. Are diverse funcții, precum cea de setare a alarmei sau cea de iluminare a cadranului, pentru a verifica ora și în locurile slab iluminate. Ca și orice ceas din categoria sport, Casio Edifice are cronometru, dar și numărătoare inversă.

  • Ceas Casio G-Shock

 

Culoarea stridentă și cureaua din cauciuc, fac din acest ceas unul potrivit pentru stilul sport-casual. Nu trebuie purtat niciodată la costum, pentru că ar putea dezechilibra întreaga ținută. Datorită funcțiilor pe care le are, poate ține locul și unui ceas sport.

  • Ceas Fossil JR9990

 

Cureaua ceasului arată aproape identic cu o brățară lată din piele, ceea ce îl face perfect pentru ţinutele casual. În plus, această curea este potrivită bărbaților cu încheieturi subțiri.

  • Ceas Fossil Decker

 

Un ceas plin de culoare și care are cureaua din silicon. Fossil Decker este ceasul care ar arăta perfect doar pe mâna unui adolescent.

Comentarii