SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

7 cele mai bune bloggerițe fashion din Moldova

14 noiembrie, 2014 Autor: Doina Calcea


Sunt 7 tinere pasionate de fashion, street style și stil, îmbrăcate în culori puternice, funky și pline de viață. Cauți cele mai bune surse de inspirație pentru stilul tău vestimentar? Promotime a făcut topul celor mai influente blogguri de modă din Moldova.

 

Blog: The Golden Diamonds

Creator: Doina Ciobanu

Slogan: Diary of the refined lifestyle of a 21st century lady, Doina Ciobanu, featuring fashion and traveling experience.

57.799 aprecieri pe facebook

 

Blog: Mia’s Dreams

Creator: Mia Beschieri

Slogan: Fashion & Lifestyle blogger

2.031 aprecieri pe facebook

”Am luat decizia de a înființa un blog de stil personal în toamna anului 2013. Iubesc să scriu, pasiunea mea vine încă din timpul adolescenței, când scriam zi de zi într-un jurnal. Acum cred că dețin al 14-lea jurnal personal, unde îmi depun toate trăirile. De data aceasta, însă, doream ceva divers, un instrument care să mă aducă mai aproape de oameni, o încăpere unde cei care intră au ocazia să învețe și să ia ceva util. Ceea ce mă motivează cel mai mult să scriu pe blog e că îmi place să împărtășesc informații, emoții și experiențe noi celor din jur. Învăț lucruri noi și devin mult mai creativă, ceea ce mă face să progresez în acest domeniu. Astfel sunt mai aproape de oameni care mă încurajează să fac cercetări și să-mi lărgesc orizontul de cunoaștere. M-am convins că nu toți bloggerii sunt buni, chiar dacă au mii de followeri și apreciați de majoritatea internauților. Cred că fiecare blog se deosebește prin munca și dăruirea depusă. Ador să citesc, să mă documentez cât mai mult, de aia ultimele noutăți în domeniul modei le aflu citind reviste și blogguri. Blogul m-a schimbat foarte mult. Am învățat să-mi structurez mai bine gândurile și opiniile, să ascult și ce zic altii, să accept și alte păreri. Cu siguranță m-a impulsionat să-mi urmez pasiunea și să am mai multă încredere în mine.”

 

Blog: The Flavour Style

Creator: Daniela Culev

Slogan: The Flavour Style is a puzzle that breaks into pieces in every post with photos, videos and thoughts about different types of style.

11.153 aprecieri pe facebook

”Blogul a apărut acum 2 ani, exact de ziua mea. Eram în Statele Unite când am decis să-l fac. De mică, mama fiind interpretă, avea o garderobă cu haine frumoase și mă alinta cu ele. Datorită feedbackului din parte prietenilor, am hotărât să fac publice hainele și locurile de unde le achiziționez. Pe blog trebuie să motivez alegerea, în spatele fiecărei ținute este o povestioară. Inițial aveam 2 denumiri „The rainbow style”, însă, cuvântul ”flavour” – savoare, nu se definește și este mereu diferit, se asociază cu stilul meu.

Blog: Fashion Bobor

Creatori: Hellen & Sophie

Slogan: Femeile bobor şi independente se inspiră zilnic pe Fashion Bobor

1.338 aprecieri pe facebook

”Ideea unui site de fashion mi-a venit în gând cu aproximativ un an în urmă și împreună cu o prietenă, la fel pasionată de acest domeniu, am hotărât să îl creăm. Eu, de fapt, de mică am multe idei și vreau să fac ceva unic în modă, din acest motiv am început să lucrez și să promovez ideile mele. Am avut un feedback destul de pozitiv și asta mă încurajează să scriu mai departe. Viața mea mă motivează, deoarece este strâns legată de modă. Mai apoi oamenii stilați și cei care chiar doresc să progreseze în acest domeniu, dar au nevoie de ceva nou pe piața de la noi. Îmi doresc ca numele meu să fie cunoscut și pe plan internațional și cred că acest motiv mă motivează cel mai mult. „Fashion Babor” se deosebește prin faptul că realizăm proiectele noastre, ceea ce este foarte important pentru cei din Chișinău. Descoperim oameni din lumea modei și dorim să îi promovăm. Oamenii așteaptă ceva nou, dar nu lucruri plagiate și noi asta încercăm să facem, ceva cu totul unic și inedit. „Fashion Babor” m-a făcut mai puternică și încrezătoare în forțele proprii. Am devenit și mai responsabilă, curajoasă și, desigur, cel mai important este că mi-am lărgit grupul de cunoscuți, ceea ce contează în acest domeniu.”

 

Blog: No Name Fashion

Creator: Gabi Sofia Conac

9.687 aprecieri pe facebook

 

Blog: The Fashion Cuisine

Creator: Beatrice Guțu

Slogan: Personal style blog by Beatrice Gutu

3.342 aprecieri pe facebook

”Ideea persista de ceva timp, însă m-am hotărât să-l creez foarte spontan. Simțeam că am nevoie de un portal prin intermediul căruia aș putea să-mi împărtășesc ideile și preferințele în materie de modă. Doream să inspir și, la rândul meu, să obțin inspirație. Blogul a devenit o parte din mine. E ceea ce mă reprezintă și nu pot să mă dezic de la el. Cred că fiecare are ceva aparte, îmi este foarte greu să spun cu ce mă deosebesc eu. Nu sunt o mare victimă a trend-urilor și, sincer vorbind, nu mai dispun de timpul necesar pentru a accesa site-uri de modă. De multe ori aflu noutăți prin intermediul Instagram-ului, iar o sursa necontenită de inspirație pentru mine este tumblr. Eu cred că m-a schimbat foarte mult. El m-a maturizat, m-a făcut să am mai multă încredere în forțele proprii, mi-a dat posibilitatea să leg noi prietenii. Ce pot spune cu siguranță e că nu mă imaginez fără el.”

Blog: Ana’s Diary

Creator: Ana Ciorici

Slogan: I’m Ana and I love fashion, food, the yellow colour, but most of all life.

17.122 aprecieri pe facebook

 

Comentarii