SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

7 trucuri pentru un machiaj perfect

17 noiembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: acasainromania.com

DIVERTISMENTNu trebuie să fii specialistă pentru a realiza un machiaj ieșit din comun.Tot ce trebuie să faci este să apelezi la niște trucuri simple care vor scoate în evidență frumusețea ta naturală și îți vor accentua trăsăturile. Aceste trucuri îți vor face viața mai ușoară și te vor face să arați incredibil în fiecare zi. Femeile apelează la tot felul de produse cosmetice pe care aruncă o grămadă de bani. Totuși, nu sunt mereu cele mai folositoare pentru că, de obicei, simplu înseamnă și frumos, dar mai ales atrăgător.

1. Folosește batoane corectoare de diferite culori pentru a-ți contura fața.

Aplică prima dată fondul de ten și apoi corectorul. Fondul de ten îți va face tenul mai moale și va acoperi imperfecțiunile, iar corectorul îți va accentua trăsăturile feței. Ai grijă să nu exagerezi pentru că vei arăta ca un clovn.

2. Conturarea nasului.

Pentru a-ți face nasul mai subțire și mai drăguț, nu este neapărată nevoie să apelezi la operații estetice. Aplică un corector închis la culoare pe părțile laterale ale nasului și pe vârful nasului, apoi întinde-l. Astfel, vei obține un nas nou, mult mai subțire.

3. O modalitate mai simplă de a-ți contura sprâncenele.

Pentru a avea sprâncene perfecte, trebuie să îți conturezi sprâncenele cu un creion special care să se potrivească cu nuanța părului tău sau să fie apropiată. Începe conturarea de la coada sprâncenelor, apoi continuă cu restul.

4. Cum să realizezi cozile atunci când te dai cu tuș?

Pentru a forma o săgeată, desenează mai întâi o linie subțire la coada ochiului. Mai adaugă o linie deasupra până aproape de mijlocul ochiului și conectează-o cu prima linie. Umple spațiile libere rămase și asigură-te că nu lași spații libere.

5. Perierea genelor.

Pentru a face acest lucru ai nevoie de o periuță nouă de dinți. După ce aplici rimelul va trebui să dai cu periuța de dinți pe gene de la bază către vârfuri pentru a îndepărta excesul de rimel. Dacă vrei poți folosi și o perie de la un rimel vechi pentru a face acest lucru. Ai grijă să nu apeși prea tare pentru că riști să-ți rupi genele.

6. Buze pline.

Hidratează-ți buzele cu un balsam incolor mai întâi, apoi aplică pudră pe întreaga suprafață a buzelor. Conturează-ți buzele cu un creion special pentru buze. Aplică un ruj mai închis la culoare la capetele buzelor și unul mai deschis în interiorul lor. Pentru a nu fi o diferență mare între cere două rujuri, dă cu o pensulă unde se unesc pentru a reda un efect de degrade.

Nu aplica rujul direct pe buzele crăpate. Întotdeauna trebuie să-ți pregătești buzele, așa că trebuie să le exfoliezi. folosește un balsa de buze sau un scrub special pentru asta. Dacă faci asta înainte de a aplica rujul, chiar se va vedea diferența.

7. Ochi mai mari cu ajutorul unui creion alb.

Dacă vrei să dai impresia că ochii tăi sunt mai mari, nu mai folosi un dermatograf negru. Înlocuiește-l cu un creion alb. Acesta va crea impresia că ochii tăi sunt mai mari și vei avea o privire mult mai pătrunzătoare.

Comentarii