SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

8 motive pentru a te căsători cu o fată „complicată”

2 august, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: novapost.ro Foto: rantlifestyle.com


Când bărbații își aleg partenerele de viață, ei își doresc, de cele mai multe ori, o persoană fără neajunsuri. Și cum se întâmplă frecvent, fac alegerea în favoarea uneia mai mult sau mai puțin apropiate de această categorie.

Blogger-ul și scriitoarea Lauren Irwin s-a convins, prin propria experiență, că această metodă este una greșită și a scris un articol în care menționează că într-o soție este importantă nu lipsa neajunsurilor, ci prezența calităților, chiar dacă acestea vin la pachet cu un caracter mai complicat.

„Dacă vrei mereu să crești și să te dezvolți, nu te opri în loc, alege să te căsătorești cu o fată care are un caracter complicat”, e de părere scriitoarea. Și există argumente rezonabile în favoarea acestei opinii. Majoritatea bărbaților, desigur, vor alege fete „fără pretenții” deoarece cu ele nu este prea greu, ele nu cer prea mult, ele nu se opun  și nu provoacă. Cu ele e confortabil.

Dar altă categorie de fete nu se vor mulțumi cu ideea că nu au ceea ce merită. Ele au nevoie de mai mult – și de la sine însăși, și de la viață, și de la bărbat. Planurile acestor fete îi vizează pe toți. Ele știu să argumenteze, să convingă – ele investesc în scopul lor final toată pasiunea, grija și emoțiile sale.

Bărbatul fără inițiativă întotdeauna va alege din prima categorie. El nu vrea să depună prea mult efort, în special în ceea ce ține de o relație. El nu vrea să se confrunte cu o provocare, nu vrea ca punctul lui de vedere să fie contestat. Dar acest tip de relații nu poate fi numit unul ideal – ele sunt afectate de rutină mult mai repede. Și atunci oamenii continuă să trăiască împreună din obișnuință, notează novapost.ro.

Pe când un bărbat adevărat își dă seama că o fată cu un caracter complicat este cea mai bună alegere. Da, cu o astfel de fată poate fi mai dificil, dar numai din cauza faptului că ea tinde spre ceva mai bun. Iar datorită comunicării sănătoase, relația lor va deveni doar mai puternică.

Anume acest tip de femeie te inspiră la realizarea visului tău. Cu ea mereu îți va fi interesant să discuți orice teme, iar argumentele ei îți pot pune la îndoială propriul sistem de valori. Va trebui să accepți ideea că în multe domenii ea se pricepe mai bine decât tine. Da, nu este ușor, dar cu siguranță nu te vei plictisi.

Dar dacă vrei să devii mai bun, să-ți lărgești orizonturile gândirii și să-ți dezvolți abilitățile, ar fi mai bine să iei în căsătorie o fată „complicată”. Iată cum să înțelegi dacă ai găsit fata potrivită:

  1. Ea rar îți spune ceea ce vrei să auzi. Dar de cele mai dese ori se dovedește a avea dreptate. Cere în căsătorie o astfel de fată.
  2. Căsătorește-te cu fata, care îți cere respectul.
  3. Căsătorește-te cu fata care are propria viziune politică, chiar dacă aceasta nu coincide cu a ta.
  4. Căsătorește-te cu o fată, ochii căreia sclipesc atunci când îi vorbești despre tot felul de lucruri.
  5. Căsătorește-te cu o fată care nu-ți va permite să renunți la talentul tău.
  6. Căsătorește-te cu o fată care te inspiră să devii tot mai bun în fiecare zi.
  7. Căsătorește-te cu o fată care îți propune tot felul de provocări.
  8. Căsătorește-te cu o fată a cărei abilități și talente corespund cu ale tale sau chiar le depășesc.

Comentarii