SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

8 piese pe care nu trebuie să le ratați la reduceri

15 iulie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: cosmo.ru


Dacă o femeie a plecat la shopping și a depășit cu mult suma pe care și-a propus să o cheltuiască, înseamnă că e perioada reducerilor. Atunci când apare irezistibilul -50% pe vitrine, ele pierd orice control și se aruncă dornice către perechea de pantofi la care au visat. Pentru ca să nu fie încercată de sentimentul de regret mai târziu, orice doamnă sau domnișoară ar trebui să țină cont de ce cumpără. Noi venim cu o listă de 8 piese vestimentare, pe care nu trebuie să le ignorați în perioada reducerilor.

Piesele de bază

 

De obicei, lucrurile simple sunt trecute cu vederea, fiind considerate plictisitoare. Dar tocmai de ele duc lipsă garderobele noastre și apare sindromul „Nu am ce îmbrăca!”. Din acest motiv, în câmpul nostru vizual, când mergem la cumpărături, nu ar trebui să apară piese stridente care ies din modă deja, ci tricourile albe, maletele negre, blugii simpli, mulați, și sacourile clasice.

Gențile

 

Gențile sunt, adesea, accesoriile costisitoare, pe care nu ne permitem să le cumpărăm prea des. Însă perioada reducerilor este șansa ce nu trebuie ratată, atunci e momentul să vă răsfățați cu o geantă clasică, din piele. Excludeți accesoriile din imitații de piele sau cele de sezon, acestea pot fi cumpărate fără să așteptați reducerile.

Pantofii

 

Aici se repetă istoria genților – cumpărați încălțăminte din piele, calitativă, nu care se va uza după două purtări. Așa cum e binevenit să aveți pata de culoare în detalii, ar fi bine să cumpărați pantofi-accent, care vor transforma orice ținută simplă în una rafinată, plină de gust și compatibilă cu ultimele tendințe.

Paltonul  

 

Investițiile în piesele clasice își merită pe deplin banii. Perioada reducerilor este cea mai potrivită pentru achiziții de genul paltoanelor-halat sau al celor simple cu croiala dreaptă, important este să nu se deosebească prin culori sau imprimeuri țipătoare. Optați pentru paltoanele confecționate din materiale naturale.

Accesoriile de brand

 

Vă puteți îmbrăca din piață, din hipermarket sau din magazine cu prețuri medii, dar, cu toate acestea, să arătați de parcă ați asista la toate prezentările de modă de la Paris. Secretul se află în detalii – o pereche de ochelari clasici, o eșarfă de firmă sau un colier original s-ar putea să vă scoată din anonimat.

Must-have-ul sezonului următor

 

Vă deschidem o taină – lucrurile care vor face furori în sezonul următor, apar în colecțiile precedente. De aceea nu este exclus să le găsiți și la reduceri. Trebuie să fiți atente și să le ochiți pe cele potrivite, astfel veți apărea în fața prietenelor cu piese pe care sperau să le găsească în sezonul următor, plus că le-ai luat și la un preț accesibil.

Piesele „viitorului”

 

Nu, nu ne referim la sandalele-gladiator, ci la sfatul practic – „fă-ți de vară sănioară…”, la reducerile de iarnă vă puteți cumpăra costumul de baie cu care veți cuceri plaja în iulie, iar vara vă puteți găsi puloverele preferate la prețuri mult mai mici decât în sezonul acestora.

Geaca din piele

 

 

O geacă bună se găsește greu, mai ales dacă vă doriți una din piele, care vă va transforma în rock-star oricând o veți îmbrăca, chiar și peste 2 ani de la procurare. Îndreptați-vă atenția către cele simple, fără multe buzunare, zeci de fermoare sau ținte metalice.       

Comentarii