SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Interpreta Adele s-a logodit cu iubitul ei

1 noiembrie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: viva.ro

MONDENDupă cinci ani de relație cu Simon Konecki (42), iubitul și tatăl copilului său în vârstă de cinci ani, cântăreața Adele (28) este în sfârșit pregătită pentru pasul următor: logodna.

La cea de a cincea aniversare a relației lor, iubitul lui Adele i-a făcut acesteia o surpriză extraordinară în timpul concertului pe care artista l-a susținut în Nashville: în locul ploii de confetti de la final, artista a fost surprinsă să vadă plutind pe scenă mii de bilețele scrise de Simon prin care îi declara dragostea lui(Te iubesc, Ești un înger, Aniversare fericită).

Logodna dintre cei doi vine să încununeze un an incredibil pentru Adele, care și-a depășit propriile recorduri de vânzări de discuri și a semnat și un contract de 90 de milioane de lire sterline. Conform Mirror, unul dintre apropiații artistei a declarat: “S-au hotărât că este momentul potrivit să facă acest pas. Nu vor face însă mare tam-tam în privința asta, niciunul dintre ei nu e genul, și nici nu o veți vedea pe Adele afișându-se cu un diamant uriaș pe deget și fluturându-l în public. Dar sunt gata să facă următorul pas și amândoi sunt entuziasmați la gândul ăsta.”

După cel mai recent turneu al său, în care și-a promovat cel de-al 25-lea album, Hello, Adele se declara extrem de nerăbdătoare să-și petreacă timpul în liniște, acasă, alături de iubitul său, Simon, și de fiul lor, Angelo. Anul trecut, Adele declara: “Am o relație extraordinară cu cineva care mă sprijină din toate punctele de vedere și îmi este atât de loial! Sunt capabilă să fac tot ceea ce fac doar pentru că în viața mea există o asemenea dragoste”. Într-adevăr, cine nu și-ar dori să aibă alături un bărbat care face astfel de gesturi de iubire? Fie că își vor oficializa sau nu relația în fața ofițerului stării civile, Adele și Simon sunt meniți să fie împreună!

Comentarii