SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

9 semne că sunteți compatibili în pat

10 iulie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: cosmo.ru


Fiecare dintre noi percepe o partidă reușită de sex în mod, mai mult sau mai puțin, diferit. Există însă câteva semne care ți-ar putea da de înțeles că ai găsit partenerul ideal, în pat și dincolo de cearșafuri. Află câteva dintre ele.

În ochii lui ești cea mai frumoasă. Cu lumina aprinsă sau în beznă, nu-ți pasă. Ești sigură că partenerul îți adoră corpul și nu te sfiești să apari dezbrăcată în fața lui.

Nu ți-e frică să-i comunici despre preferințele tale sexuale. Vorbiți deschis despre ce vă place și ce nu vă provoacă plăcere în pat, exact cum ar trebui să se întâmple în relațiile mature. Relația dintre voi e atât de strânsă, încât știți bine cum să vă oferiți plăcere unul altuia.

Cu el ai înțeles adevărata semnificație a expresiei „a face dragoste”. Cuvântul „sex” nu este folosit în discuțiile voastre, în schimb „dragoste” faceți des.

Când vă masturbați nu vi-l imaginați în față pe Ryan Gosling sau David Beckham, ci pe iubitul vostru. Sexul e atât de bun, încât, fiind doar în compania fanteziilor tale, ți-l imaginezi tot pe el. Semn că vă potriviți foarte bine.

Niciunul dintre voi nu este incomodat de momentele penibile care apar în timpul actului. Sexul implică riscuri mici – pot apărea sunete ciudate, puteți cădea de pe pat în timp ce doriți să schimbați poziția, iar unele xperimente se pot solda cu eșec… dar voi nu le acordați prea mare importanță, râdeți împreună și vă vedeți mai departe de „treabă”.

Mirosul din gură, de dimineață, nu este deranjant. Mirosul de transpirație de după sex, părul un pic gras, rimelul întins un pic pe față, nimic nu vă pare dezgustător. Tot ce este natural nu poate fi urât.

Nu vă omoară gândul că nu veți mai face sex cu nimeni altcineva vreodată. Sunteți sigure că ați găsit persoana de care aveți nevoie și nu ați vrea să trăiți o nouă experiență.

Partida sfârșește la fel de fiecare dată – cu orgasm! Acesta este semnul că vă cunoașteți foarte bine corpurile și preferințele, iar ambii faceți tot posibilul ca partenerul vostru să atingă cota maximă de plăcere.

Vă place să vă îmbrățișați după ce faceți sex. Așa și ați prefera să leneviți zile întregi – îmbrățișați!

Comentarii