SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

A apărut al treilea sezon al serialului ,, House of Cards ”

28 februarie, 2015 Autor: Daniela Timofti Foto: ethosreview.org


Sezonul 3 al celebrului show american ,,House of Cards” vine cu noi surprize. De data aceasta în funcția de președinte al Statelor Unite este Frank Underwood (Kevin Spacey), politicianul fără scrupule și sever care va avea de înfruntat multe obstacole, printre care și pe Vladimir Putin.

,,Președintele Underwood se bate pentru a-și perpetua moștenirea”, spune vocea din trailer. Soția sa Claire (Robin Wright) ,,vrea să joace rolul Primei Doamne, însă cea mai mare amenințare este să se înfrunte unul pe celălalt”, continuă vocea.

Potrivit imaginilor selectate, căsnicia dintre cei doi protagoniști machiavelici trece prin momente grele, în mijlocul unor tulburări politico-diplomatice pe care noul președinte va trebui să le rezolve, cu ajutorul manipulărilor și cinismului.

În una din serii vor apărea și Nadezhda Tolokonnikova și Maria Alehin, membrele formației feministe de punk rock din Rusia, Pussy Riot. Ele au fost timp de doi ani în închisoare pentru că au cântat în februarie 2012, o rugăciune ,,punk” împotriva președintelui Vladimir Putin, în catedrala din Moscova. Membrele grupului nu au arătat niciodată vreun semn că ar regreta faptul pentru care au fost condamnate.

Comentarii