SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

A apărut FIFA 2016

29 mai, 2015 Autor: Cristina Movilă Sursa: urbology.ro


Pasionaţii de jocuri au motive de bucurie după arestările răsunătoare de la vârful FIFA. Deşi era aşteptat abia la toamnă sau la începutul anului viitor, FIFA 2016 a apărut deja în varianta beta. Pentru prima dată, coperta îl înfăţişează pe boss-ul din fruntea FIFA, Sepp Blatter.

Dacă vor să revină pe carcasele jocului, până şi Messi sau Ronaldo trebuie să plătească. În noua variantă, jocul are mai multe opţiuni. De exemplu, cei care vor să achiziţioneze drepturile TV pentru mai multe meciuri o pot face cu un comision care nu e trecut în settings. De asemenea, în FIFA 2016 meciurile pot fi jucate şi în ţări mai exotice şi calde. De exemplu, Qatar.
fifa-blatter
Mai există posibilitatea de a angaja un manager care să se ocupe de finanţele echipei. Îl puteți lua pe Jeffrey Webb, dar nu e chiar atât de bun, lasă urme prin conturi. Noul joc vine şi cu un alt element de noutate: este însoţit de câteva cărţi scrise de unii pricepuţi la fotbal. La variantele bootleg de lux, cărţile pot avea urme de istorie, filosofie, dezvoltare personală, să nu se mai spună despre cei care joacă fotbal că sunt analfabeţi. Există şi posibilitatea „prison mode“, unde vă puteți face o echipă cu care să jucați în campionatul puşcăriilor.
fifa-webber-bani
Precomenzile se fac pe BLATter, iar dacă nu aveți bani, puteți achiziţiona drepturile crack-uite chiar de pe torente. Creatorii FIFA 2016 s-au gândit la toate.

Comentarii