SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

A fost cerută în căsătorie de 365 de ori

9 martie, 2015 Autor: Laura Grigore Sursa: dailymail.co.uk


Posibil că orice femeie ar răspunde "da", dacă timp de un an de zile cineva ar fi atât de insistent şi i-ar spune "Jeniffer, vrei să te căsătoreşti cu mine?". Jeniffer însă nu s-a grăbit să dea acordul de a fi soţia lui şi asta pentru că nici nu bănuia că zilnic, iubitul ei o cere de nevastă.

Dean Smith i-a pregătit iubitei lui o surpriză pentru ziua ei de naștere. Pe opt ianuarie, în acest an, i-a cerut să fie soţia lui. Momentul l-a pus la cale timp de un an de zile. Acesta s-a filmat în fiecare zi în diferite ipostaze – îşi spală dinţii, spală haine, mănâncă, se odihneşte, dar, în acelaşi timp, mereu are alături o tablă pe care scrie „Jeniffer, vrei să te căsătoreşti cu mine?”

Pentru ultima dată, bărbatul i-a pus această întrebare chiar de ziua ei. Sora lui Jeniffer a invitat-o să iasă pe plajă, tot cu ajutorul unei table scrise. Puţine vorbe, multă acţiune.

În timp ce sărbătorita urmărea filmuleţul dedicat ei, în care i se declara dragoste, iubitul ei, din spate, cu aceeași tablă în mână, o cerea pentru ultima dată să-i fie soție. Emoţionată şi în lacrimi, Jeniffer a acceptat cererea. Filmuleţul celor doi îndrăgostiţi a adunat peste şapte milioane de vizualizări timp de două luni.

Comentarii