SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

A fost găsit bărbatul care a agresta doi copii în ascensor. Acesta este agent de poliție. – (FOTO)

8 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: gandul.info Foto: google.com

SOCIALBărbatul care a fost suspectat că ar fi agresat sexual doi copii minori într-un lift, vineri seara, a fost prins. Acesta se află acum la inspectoratul de poliție la audieri. Se știe că bărbatul este agent de poliție.

UPDATE 11:46: Poliţistul suspectat că ar fi agresat sexual doi minori, într-un lift al unui bloc din Drumul Taberei, activează la Brigada Rutieră din anul 2010, anterior fiind jandarm. Acesta se numeşte Eugen Stan, potrivit unor surse oficiale. Bărbatul are o fată care are în jur de 22 de ani.

„Activează în cadrul Poliţiei din 2010, a fost jandarm anterior. Este divorţat şi are şi o fată de 20 – 22 de ani”, a declarat Florin Vîlnei, preşedintele Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor SED LEX, pentru MEDIAFAX.

Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, că numele bărbatului este Bogdan Stan.

UPDATE 11:29: Naşa celor doi copii care au fost agresaţi, vineri seara, în liftul unui bloc din Drumul Taberei, a ajuns, luni, la audieri la Poliţia Capitalei, pentru a fi audiată, după ce un suspect a fost depistat, acesta fiind agent de poliţie. „Sunt naşa fetiţei şi copiii mergeau la mine”, a declarat femeia când a ajuns la audieri.

UPDATE: Bărbatul suspectat că ar fi agresat doi minori, într-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei, ar fi agent de poliţie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei. Acesta ar fi fost recunoscut de colegii săi ca urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. La scurt timp, informaţia a fost confirmată de Poliţia Capitalei care a anunţat, oficial, că persoana audiată în cazul de agresiune sexuală asupra a doi minori este agent al Brigăzii Rutiere.

Un bărbat suspectat că ar fi agresat sexual doi copii într-un lift, vineri seara, a fost depistat de poliţişti, acesta fiind dus la audieri.

La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 05.01.2018, un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de CPP, transmite Poliţia Capitalei.

Ieri, Poliţia Română a dat publicităţii o nouă serii de imagini cu bărbatul care a agresat sexual doi copii într-un lift dintr-un bloc din cartierul Drumul Taberei din Bucureşti.

Într-un comunicat de presă, Poliţia şi Parchetul anunţă că a extins perimetrul la 50 de străzi, din care 9 principale, şi 200 de blocuri. De asemenea, au fost identificate 25 de camere de supraveghere în acest perimetru.

De asemenea, poliţiştii fac apel la cei care recunosc bărbatul din imagini să sune de urgenţă la 112.

Iată noile imagini postate de Poliţie pe Facebook cu mesajul „Te vom găsi! Eşti prioritatea noastră!”

Un bărbat a agresat sexual doi copii de cinci, respectiv nouă ani, în liftul unui bloc din Capitală.

„În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală. Secţia 22 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigaţii în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, anunţa, vineri seara, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au început cercetările după ce bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere din liftul în care a încercat să agreseze doi minori.

Comentarii