SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

A fost stabilită cea mai deprimantă zi din 2017

14 ianuarie, 2017 Autor: Redacţia PROMOTIME Sursa: digi24.ro
export_kr32b6vc0m76-414b39-0@1x

DIVERSECea mai deprimantă zi din anul 2017 va fi într-o zi de luni, la data de 16 ianuarie. În mod semioficial, titlul de „cea mai deprimantă zi” sau „blue monday” este atribuit în fiecare an celei de-a treia zi de luni din ianuarie.

Există însă şi o formulă de calcul empiric pentru determinarea acestei zile speciale. Potrivit agenţiei de turism Sky Travel, care îl citează pe expertul în lifestyle Cliff Arnall, formula de calcul ţine cont de mai multe variabile – condiţiile meteorologice, nivelul datoriilor acumulate, numărul de zile care au trecut după Crăciun, numărul de zile care au trecut după încălcarea obiectivelor trasate pentru noul an şi nivelul scăzut de motivaţie.

Pentru persoanele care preferă să vadă întotdeauna partea plină a paharului, ianuarie este luna în care oamenii îşi stabilesc obiective noi, încep o serie de activităţi interesante şi se supun unui proces de reevaluare în speranţa obţinerii unor rezultate optimiste în următoarele 12 luni. Însă, pentru persoanele mai puţin optimiste, ianuarie este cea mai dificilă lună a anului, scrie mirror.co.uk, citat de News.ro.

Comentarii