SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

A murit cel mai gras bărbat din Marea Britanie

22 iunie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: cnn.com


Carl Thompson cântărea 413 kilograme. Pompierilor și ofițerilor de poliție le-au trebuit câteva ore pentru a reuși să scoată corpul acestuia din apartament și au avut nevoie de echipamente speciale.

 

Carl Thompson adăugase 190 de kilograme din 2012. Aceasta a fost reacția după moartea mamei sale. Neputând depăși durerea, s-a refugiat în fast-food. Medicii l-au avertizat de mai multe ori că e nevoie să slăbească. La cei 33 de ani ai săi, cel care a bătut recordul la kilograme, locuia singur în apartamentul său din orașul Dover, Kent. Britanicul nu ieșise de mai bine de un an din casă și, așa cum nu își putea purta de grijă de unul singur, de două ori pe zi era ajutat de tutorii săi.

Diminețile lui începeau cu 4 crenvurști, 5 ouă, o tigaie cu ciuperci și pâine – fiecare dintre ele erau prăjite, iar la desert – un bol cu cereale și lapte gras. Prânzul său era și mai copios: un bol plin cu paste, chipsuri, bacon, carne de porc, pateuri, plăcinte și ciocolată.

Pentru că nu era în măsură să iasă din casă, Carl miza foarte mult pe cumpărăturile online și pe livrările la domiciliu. Persoanele care aveau grijă de el îi preparau mâncare din produsele pe care le alegea tot el. Făcea comenzi la domiciliu, iar în fiecare seară, 5 zile pe săptămână, cheltuia între 10 și 25 de lire pe mâncare chinezească, pizza, pește și cartofi prăjiți.

Însuși Thompson a declarat că întotdeauna a avut o relație dezordonată cu mâncarea: „Noaptea mă ascundeam pentru ca să mănânc în voie. Aveam doar trei sau patru ani, și nimeni nu înțelegea de ce fac asta. Mâncam absolut tot ce vedeam în cale.”

Comentarii