SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

A stat 44 de ani în închisoare. „Noua” lume din afara gratiilor l-a șocat – (VIDEO)

27 noiembrie, 2015 Autor: Redacţia PROMOTIME Sursa: hotnews.ro Foto: aljazeera.com
pro

DIVERSEOtis Johnson, un american în vârstă de 69 de ani, a fost eliberat recent după 44 de ani petrecuți în spatele gratiilor. În încercarea sa de a se adapta la societatea contemporană, lucrurile ce fac parte din viata noastră de zi cu zi, precum internetul, telefoanele smartphone, reclamele stradale, până și felul în care mergem pe stradă, au avut un mare impact asupra lui.

-Într-un interviu pentru Al Jazeera, Otis Johnson a spus că a vizitat Times Square din New York şi a fost uimit să vadă că toată lumea „avea fire în urechi” şi că oamenii arătau ca agenţi CIA. În plus, a observat că oamenii „vorbeau singuri” cu telefoanele în mână şi a fost impresionant de panourile luminoase de pe clădiri.

„Am văzut că foarte mulţi oameni vorbesc singuri, apoi m-am uitat mai atent şi am observat că au ceva în urechi. Nu ştiu ce sunt chestiile astea, nu ştiu ce sunt aceste iPhone-uri. M-am gândit că toţi au devenit agenţi CIA sau ceva asemănător. Astă e singurul lucru la care m-am putut gândit. În anii 60-70 doar agenţii CIA aveau fire în urechi.”, a mărturisit el.

În fiecare zi găseşte ceva de care se minunează –  de la mâncare până la noile tehnologii. Mai mult, preţurile i se par astronomice faţă de ceea ce ştia în anii ‘70.

Otis Johnson a fost condamnat pentru tentativă de omor a unui ofiţer de poliţie. La eliberarea din puşcărie, Johnson a primit o carte de identitate, 40 de dolari şi două bilete de autobuz. Vedeți mai jos reportajul impresionant, realizat de jurnaliștii de la Al jazeera.

Comentarii