SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

A treia cea mai mare peșteră din lume are climatul ei, o junglă și chiar propria plajă

30 aprilie, 2015 Autor: Cristina Movilă Sursa: dailymail.co.uk
unnamed (4)


Hang En din Vietnam se situează pe locul 3 în topul celor mai mari peșteri din lume. Este la fel de înaltă ca Ochiul Londrei și mai lată decât 1 teren de fotbal. În ea turiștii pot admira vegetația luxuriantă, dar și una dintre cele mai frumoase plaje din lume cu ape turcoaz. Hang este mai este renumită pentru propriul climat, râul și jungla din interiorul peșterii. Este o oază de liniște a naturii, care oferă peisaje neobișnuit de spectaculoase.

 

Fotograful Lars Krux împreună cu soția sa, s-au aventurat într-o călătorie în peștera Hang En și au captat imagini de o frumusețe unică.

”Este foarte greu să ajungi la peșteră. Pentru aceasta trebuie să mergi 10 kilometri prin junglă, trecând câteva râuri cu adâncimea de 1,5 metri și să fii atacat de sute de lipitori. Cu siguranță că nu e o călătorie pe gstul oricărui turist. După ore întregi de drum, am ajuns la peșteră și ne-am dat seama că toate eforturile au meritat. Era uriașă, cu un lac în ea, plajă cu nisip alt și câteva corturi.”, a povestit fotograful.

Comentarii