SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Academia Skoda prezintă noul concept, Atero Coupe

25 mai, 2016 Autor: Daniela Babici

AUTODenumit Atero Coupe, ultimul concept al studenților Academiei Skoda se alătură celorlalte două proiecte deja finalizate, CitiJet și FunStar.

Având ca bază de plecare modelul Rapid Spaceback, echipa formată din 26 de studenți a început să lucreze la ceea ce a devenit Atero Coupe la sfârșitul anului 2015. Aceștia au mutat în primul rând montanții B spre spatele mașinii, pe când montanții C au fost înclinați, pentru a-i da plafonului o formă cursivă.

 

Conceptul este finisat în culoarea metalizată Black Magic, cu unele accesorii vopsite în Corrida Red. Exteriorul este completat, printre altele, de faruri LED, o aripă mică în partea din spate și stopuri modificate.

Cum tinerii rămân tot tineri, mașina beneficiază de un amplificator de 1,800 de wati putere, care alimentează 14 boxe și un subwoofer de 400 W montat în portbagaj.

Conceptul Skoda Atero Coupe este propulsat de un motor TSI de 1.4 litri, capabil de 123 de cai putere, conectat la o cutie automată de tip DSG, cu șapte viteze. Jantele pe 18 inchi, Turini, împrumutate de la Octavia au fost vopsite în negru cu accente roșii pentru a se potrivi cu restul mașinii.

Comentarii