SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Accesorii în vogă pentru primăvară-vară 2015

2 aprilie, 2015 Autor: Xenia Bugneac Foto: trendy-u.ru


Ce accesorii, bijuterii sunt în vogă în această primăvară-vară? Nici în acest sezon nu renunțăm la ochelari, brățări, cercei și inele.

 

Chiar dacă în sezonul rece accesoriile supradimensionate au fost în vogă, în această primăvara, bijuteriile de dimensiuni mai mici și mai fine, vin să le ia locul.

Nu și ochelarii de soare! Ochelarii aviator sunt un must have al acestui sezon. Este cel mai popular model pentru care o femeie trebuie să opteze. Important este să alegeți bine rama, culoarea și forma lentilelor, așa încât să vi se potrivească. Branduri renumite precum Valentino, Chanel, Dior, Christian Dior, Jean Paul Gaultier i-au inclus în colecții.

Dacă optați pentru un colier masiv, atunci cerceii trebuie să fie de dimensiuni mici.

Brățările de dimensiuni uriașe sunt în vogă și în acest sezon. Metalice, sub forma de lanț gros, bogat ornamentate sau simple, în stil minimalist, acestea nu trebuie să lipsească din colecția dvs. de accesorii. Iar casele de modă Fendi și Roberto Cavalli, vă propun să purtați brățări din piele pe ambele mâini.

Cerceii pot avea diferite forme și dimensiuni. Dolce&Gabanna, în afară de cercei eleganți, vă propune să purtați și pandantive finuțe.

Inelele nu trebuie să lipsească nici ele din colecția de accesorii, doar țineți cont, cele masive se poartă separat de cele minuscule.

 

 

Comentarii