SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Aceasta e cea mai în vogă tunsoare a momentului! Este preferată de toate celebritățile de peste Ocean – (VIDEO)

22 februarie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: kankan.md Foto: kakkan.md
70d7bdfc805f4f48f1b9c8f25e940333

MONDENDacă vă doriți o schimbare de look, noi am găsit tunsoarea momentului, și credeți-ne o să vreți să vă faceți o programare la salonul de înfrumusețare cât mai rapid după ce o s-o vedeți. Tunsoarea este preferată de toate celebritățile de peste Ocean, în frunte cu Kendall Jenner, modelul momentului, Jenna Dewan Tatum, Chrissy Teigen, dar și altele.

E drept, celebritățile de la Hollywood îl au pe Jen Atkin, hair-stilistul care a reinventat această tunsoare, însă suntem siguri că sunt și alții care s-au aliniat trendului. În fine, tunsoarea despre care vorbim are o lungime medie și prezintă tăieturi clare și fine, notează okmagazine.ro.

https://www.instagram.com/p/BQtuibHDNj6/

Prima care a purtat-o a fost Kendall Jenner, în timpul Săptămânei Modei de la Paris.

https://www.instagram.com/p/BQl0wvMhmFj/

La puțin timp, și soția lui Channing Tatum a optat pentru o astfel de transformare de look și bine a făcut, tunsoare îi vine foarte bine. Chiar și Chrissy Teigen și cântăreața Lourdes s-au lăsat convinse de această tunsoare.

https://www.instagram.com/p/BQhNS7Mja-2/The patented ceiling features embedded how to track a cell phone location without installing software light panels and spotlights to directly illuminate product display tables below them

Comentarii