SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Această femeie a vizitat cele șapte minuni ale lumii după ce a a aflat că suferă de cancer – (FOTO, VIDEO)

19 aprilie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: stirileprotv.ro

DIVERSEDupă ce a suferit o căzătură de la 15 metri înăltime în urma unui exercițiu de escaladă, Megan Sullivan a fost lovită de mașină și, ulterior, diagnosticată cu cancer de piele. Toate aceste lucruri s-au întâmplat într-o singură lună.

După două săptămâni de la aceste întâmplări, fata a luat o hotărâre curajoasă: a decis să viziteze toate cele 7 minuni ale lumii în doar 13 zile. De asemenea, ea și-a setat un scop nou: să trăiască mai mult în prezent.

Totul a început în parcul Yosemite, unde Megan se antrena intens de 3 ani pentru a putea face escalada pe un traseu considerat deosebit de dificil. Aceasta se află la 600 de metri altitudine când a suferit o căzătură puternică de 15 metri.

După acest incident, fata a început să se întrebe de ce își pune viața în pericol și ce încearcă să demonstreze prin ceea ce face.
O săptămână mai târziu, Megan a fost lovită de o mașină și, apoi, a primit un diagnostic șocant: cancer de piele.

Prietenii și familia i-au recomandat, în glumă, să facă rost de un balon în care să trăiască, pentru a evita astfel problemele care nu încetau să apară.

Megan a avut un moment de revelație. În ciuda tuturor întâmplărilor, supraviețuise. Aceasta a considerat că doar prin suferință și încercări dificile poate învăța o lecție și ca doar prin pierdere poate veni o schimbare benefică.

După cea mai groaznică lună din viața sa, Megan a început să își regândească toată viața, realizând ca singurul lucru care o ținea în loc era ea însăși, mereu găsind scuze precum banii sau timpul insuficient.

Astfel, Megan a hotărât să fie stăpână pe situație. Tânăra a reușit să viziteze 12 țări, să zboare cu avionul de 15 ori, în total străbătând 28,211 de mile și vizitând toate cele 7 minuni ale lumii. Toate acestea în doar 13 zile.

Comentarii