SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Acestea sunt cele mai plătite joburi din Moldova. Angajații din domeniul IT au fost devansați – (FOTO)

22 februarie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: zugo.md Foto: zugo.md google.com
internship-IT-iDava-solutions-romania-bucuresti-go2internship

SOCIALBiroul Național de Statistică informează că câștigul salarial mediu lunar din economia națională în anul 2016 a constituit 5084,0 lei și s-a mărit față de anul 2015 în valoare nominală cu 10,3%. Totodată, în luna decembrie 2016, câştigul salarial mediu nominal brut a fost de 6003,7 lei, înregistrând o creștere de 14,8% față de luna decembrie 2015.

Astfel, dacă până în luna decembrie lucrătorii din domeniul informații și comunicații primeau cel mai mare salariu din Republica Moldova, acum aceştia au fost depăşiţi de muncitorii din domeniul activităţi financiare şi asigurări şi de cei din domeniul energetic şi de alimentare cu apă, gaze, energie termică și electrică.

Astfel, specialiștii din domeniul activităţi financiare şi asigurări au primit remunerări în valoare de 16,536 de lei, potrivit independent.md, acești fiind urmați de muncitorii din domeniul energetic şi de alimentare cu apă, gaze, energie termică și electrică – 11,962 lei și cei din domeniul informații și comunicații – 12,531 lei.

It provides you with a number of designs, each of which is created for your specific requirements and requirements of your potential write my paper to https://midnightpapers.com/ job

Comentarii