SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Acești georgieni au încins la maxim atmosfera la nuntă! Este imposibil să le urmărești mișcările – (VIDEO)

5 martie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: perfect.media.ro
Screenshot_2

DIVERSEȘtii unde se află Georgia? Dacă nu, îți spunem noi: Georgia se află vis-a-vis de România! Cum adică vis-a-vis? Răspundem: Georgia se află de cealaltă parte a Mării Negre, exact în fața României!

Nu cunoaștem dacă ai avut vreodată ocazia să vizitezi această minunată țară care este destul de mică, însă îți recomandăm să faci asta. Ea se află localizată în munții Caucazului care sunt mult mai nalți decât Carpații noștri. În acești munți greu accesibili timp de mii de ani au trăit în izolare georgienii, care în acest timp au creat o cultură fantastic de bogată!

Deosebit de celebru este dansul georgian care este foarte energic, rapid și dinamic! Când privești cum dansează acești oameni ai impresia că au servit înainte de asta băuturi energizante, altfel pare de neînțeles cum ei se pot mișca atât repede. Totodată, mișcările lor sunt foarte elegante și bine echilibrate și în plus îmbină elemente de acrobație și gimnastică! Toată lumea în Georgia iubește să danseze, de la mic până la mare și la toți asta le reușește. Privești cât de frumos dansează acești simpli oaspeți care au fost invitat la nuntă! Fantastic!

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

https://youtu.be/BiVC4CQc5hAWhat I consider the most important aspect here is that your cv is write my paper navigate to this website on the web and therefore, can be accessed by many employers through our search engine optimized web presence

Comentarii